Vacature Business Travel Consultant – Utrecht

De vacature Travel Consultant kom je misschien vaker tegen, maar wat dacht je van een baan als Travel Consultant voor de zakelijke markt? Gezellig contact met collega’s en het plezier en succes ervaren van de zakelijke reisbranche: als parttime of fulltime Business Travel Consultant bij VCK Travel zit je er middenin.

Werken in een open en nuchtere omgeving, met volop kansen om jezelf te ontwikkelen! Mét de mogelijkheid om gedeeltelijk thuis te werken.

Ons steeds groeiende klantenbestand bestaat uit belangrijke nationale en internationale corporate, maritieme en overheidsorganisaties, die volop reizen plannen. We zoeken dan ook kandidaten die alles uit de kast kunnen halen om elke zakenreis van A tot Z vlekkeloos te laten verlopen. Daarbij voeg je moeiteloos een persoonlijke touch toe aan iedere aanvraag. Past deze afwisselende en verantwoordelijke functie bij jou? En heb je al ervaring als Business Travel Consultant? Dan maken wij graag kennis met je!

Wat biedt VCK Travel jou?

Wanneer je onderdeel uitmaakt van ons team, werk je bij een succesvolle onderneming, met mooie klanten die wereldwijde naamsbekendheid genieten. Daarnaast krijg je:

  • Een marktconform salaris
  • 29 vakantiedagen
  • Een pensioenregeling
  • Een dynamische en levendige werkplek in Huis ter Heide
  • Een hecht team met gezellige collega’s

Wat ga je doen als travel consultant?

Als Business Travel Consultant is het jouw taak om onze zakelijke klanten te adviseren en de reserveringen af te handelen volgens hun reisbeleid. Nauwkeurig werken is hierbij erg belangrijk. Daarnaast bouw je een persoonlijke band op met je contactpersonen.

Dagelijks komen er reisaanvragen binnen, telefonisch en per e-mail. Deze verwerk je van A tot Z. Je werkzaamheden zijn dan ook heel afwisselend, geen enkele dag is hetzelfde. Dingen die tot je takenpakket behoren zijn bijvoorbeeld het boeken van vluchten en hotelkamers, het maken van auto- en treinreserveringen en het afhandelen van de facturatie.

Altijd net dat beetje extra service verlenen, daar streef je naar. Dat doe je natuurlijk samen met je collega’s. Je houdt rekening met alle wensen van de klant én de reiziger, en maakt door je hoogwaardige dienstverlening het verschil. Een gezonde dosis humor en optimisme kenmerken jou en je collega’s.

Over Ons

VCK Travel is een Nederlands zakenreisbureau met vier kantoren verspreid over het land. Wij zijn een open bedrijf met een eerlijke en duidelijke communicatie naar klanten en medewerkers. The Personal Touch is onze basis, transparantie en integriteit in onze werkwijze staan boven alles. Maatwerk in onze dienstverlening vormt de rode draad in onze organisatie, ook intern.

Door het grote aantal verschillende functies binnen ons bedrijf zijn er volop kansen om jezelf te ontwikkelen. Ons goede HR-beleid draagt bij aan een fijne werkplek. Een jaarlijks kerstfeest, een gezellige BBQ en af en toe een borrel, zorgen voor een informele sfeer. En wil je af en toe thuiswerken? Ook dat kan bij ons, omdat wij de werk-privé-balans belangrijk vinden.

Jouw bagage

Als je over de volgende kennis en kunde beschikt, past deze vacature perfect bij jou:

  • Een toeristische opleiding op mbo-niveau;
  • Kennis van tarieven, reserveringssystemen en administratiesystemen;
  • Een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal;
  • En je bent een teamspeler die een persoonlijke band kan opbouwen met klanten en collega’s.

Interesse in deze travel agent vacature? Reageer dan snel!

Is deze functie als travel consultant echt iets voor jou? Dan maken wij graag kennis met je! Alleen het opsturen van je cv is voldoende. Je kunt deze via het formulier hier rechts uploaden. We nemen binnen twee (werk)dagen contact met je op.

Woon je te ver weg van ons kantoor in Utrecht, dan kan je ook bij één van onze andere kantoren solliciteren. Wil je 100% thuis werken? Dat kan!

Contactpersoon

Nynke Kootstra

Mail: vactures@vcktravel.nl

Bel: 06 39 356 049

Bedankt voor je sollicitatie. We nemen zo spoedig mogelijk contact met je op!