Vacature Business Travel Consultant – Remote

Of je nou in het hoge noorden of het diepe zuiden van Nederland woont, aan de Zeeuwse kust of langs de Duutse grens. Als je als ervaren Business Travel Consultant 100% op afstand wil werken, dan is een baan als Remote Business Travel Consultant bij VCK Travel precies wat je zoekt.

Onze zakelijke klanten gaan veel op reis, en wij zijn dan ook op zoek naar kandidaten die alles uit de kast kunnen halen om elke trip van A tot Z vlekkeloos te laten verlopen. En die daarbij moeiteloos een Personal Touch toevoegen aan iedere aanvraag. Past deze afwisselende en verantwoordelijke functie binnen de zakelijke reiswereld bij je?
Dan maken wij graag kennis met je!

Wat bieden wij?

Als medewerker van VCK Travel maak je deel uit van een succesvolle onderneming, met mooie klanten die wereldwijde naamsbekendheid genieten. Daarnaast bieden wij je:

 • 100% op afstand werken;
 • Extra remote werken vergoeding;
 • Mogelijkheid tot een laptop van de zaak en andere thuiswerk benodigdheden;
 • Een marktconform salaris;
 • 29 vakantiedagen;
 • Een pensioenregeling;
 • Je eigen werkplek bepalen;
 • Behulpzame collega’s in het remote team.

Wat ga je doen als Remote Business Travel Consultant?

Je adviseert de klanten en handelt de reserveringen af volgens het reisbeleid van de klant. Je werkt hierbij nauwkeurig en bouwt een persoonlijke band op met je contactpersonen. Dit kunnen grote, internationale klanten zijn, maar ook klanten bij jou uit de regio.

De reisaanvragen die telefonisch of per e-mail binnenkomen, verwerk je van A tot Z. Hierdoor zijn de werkzaamheden erg afwisselend en is geen enkele dag hetzelfde. Tot je takenpakket behoren het boeken van vluchten en hotelkamers, maar ook treinreserveringen, visa, autohuur en het afhandelen van de facturatie.

Samen met je collega’s streef je ernaar altijd net dat beetje extra service te verlenen. Je houdt rekening met de specifieke wensen van de klant én de reiziger, en maakt door je hoogwaardige dienstverlening het verschil. En dat alles met een gezonde dosis humor en optimisme.

100% op afstand werken
Of je nou werkt vanuit je eigen werkplek thuis of in het werkcafé bij jou om de hoek. Zolang jij je werkzaamheden ongestoord kunt uitvoeren maakt de locatie niet uit.

Wie zijn wij?

VCK Travel is een Nederlands zakenreisbureau met een lange, rijke geschiedenis. Wij zijn een open bedrijf met een eerlijke en duidelijke communicatie naar klanten en medewerkers. Transparantie en integriteit in onze werkwijze staan boven alles, met The Personal Touch als onze basis. Wij willen altijd maatwerk bieden in onze dienstverlening. Het vormt de rode draad in onze organisatie, ook intern.

Door het grote aantal verschillende functies binnen ons bedrijf zijn er volop kansen om jezelf te ontwikkelen. We hebben een goed HR-beleid, dat bijdraagt aan een fijne werkplek. Een jaarlijks kerstfeest, een gezellige BBQ en bij gelegenheid een borrel, zorgen voor een collegiale sfeer.

Jouw bagage

Als je over de volgende kennis en kunde beschikt, past deze vacature als Business Travel Consultant goed bij jou:

 • Minimaal 12 maanden ervaring als Business Travel Consultant;
 • Kennis van tarieven, reserveringssystemen en administratiesystemen zoals Amadeus, AGM en Atlantis;
 • Een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal;
 • En je bent een team player die op afstand een persoonlijke band kan opbouwen met klanten en collega’s.

Interesse in deze vacature? Reageer dan snel!

Is deze vacature voor Remote Business Travel Consultant echt iets voor jou? Dan maken wij graag kennis met je! Alleen het opsturen van je cv is voldoende. Je kunt deze via het formulier hier rechts uploaden. We nemen binnen twee (werk)dagen contact met je op.

Wil je niet 100% thuis werken maar wil je graag op één van onze kantoren werken?
Dat kan!

Contactpersoon

Nikolien Bierma

Mail:vacatures@vcktravel.nl

Bel: 06 39 356 049

Bedankt voor je sollicitatie. We nemen zo spoedig mogelijk contact met je op!