Vacature Business Travel Consultant – Gorinchem

Ben je op zoek naar een baan als consultant zakenreizen of business travel consultant? Dan hebben wij de ideale baan voor jou! Het plezier en succes ervaren van de zakelijke reisbranche, dat vind je als je aan de slag gaat als Business Travel Consultant bij VCK Travel.

Als reisadviseur binnen ons team heb je gezellig contact met collega’s en ook de mogelijkheid om deels thuis te werken. En dat alles in een open, betrokken en nuchtere omgeving, met volop kansen om je te ontwikkelen!

Ook de markt voor zakenreizen trekt aan, dus er worden volop zakenreizen gepland door onze zakelijke klanten (belangrijke corporate, maritieme en overheidsorganisaties). Als business travel consultant haal je alles uit de kast om elke trip van begin tot eind vlekkeloos te laten verlopen. Daarbij voeg je moeiteloos een persoonlijke touch toe, waardoor iedere aanvraag naar volle tevredenheid wordt afgehandeld. Past deze afwisselende en verantwoordelijke functie bij je? Dan maken wij graag kennis met je!

Wat bieden wij?

Wanneer je werkt voor VCK Travel maak je deel uit van een succesvolle organisatie, met wereldwijd bekende én lokale klanten. Daarnaast krijg je:

  • Een marktconform salaris
  • 29 vakantiedagen
  • Een pensioenregeling
  • Een dynamische en levendige werkplek in Gorinchem
  • Een hecht team met gezellige collega’s

Wat ga je doen als reisadviseur?

De klanten adviseren en het afhandelen van de reserveringen volgens het reisbeleid van de klant, dat zijn je voornaamste werkzaamheden als Business Travel Consultant. Je bouwt een persoonlijke band op met je contactpersonen en werkt nauwkeurig.

Tot je takenpakket behoren het boeken van vluchten en hotelkamers, maar ook treinreserveringen, visa, facturatie en kwaliteitscontroles. De reisaanvragen die telefonisch of per e-mail binnenkomen verwerk je dus van A tot Z. Hierdoor zijn de werkzaamheden erg afwisselend. Geen enkele dag is hetzelfde!

Samen met je collega’s streef je ernaar altijd net dat beetje extra service te verlenen. Je houdt rekening met de specifieke wensen van de klant én de reiziger, en maakt door je hoogwaardige dienstverlening het verschil. Met een gezonde dosis humor en optimisme pas je goed in ons gezellige team van collega’s.

Over Ons

VCK Travel is een Nederlands zakenreisbureau met vier kantoren verspreid over het land. Wij zijn een open bedrijf, waarbij een eerlijke en duidelijke communicatie centraal staat, zowel naar klanten als medewerkers. Transparantie en integriteit in onze werkwijze staan boven alles, met The Personal Touch als onze basis. Maatwerk in onze dienstverlening vormt de rode draad in onze organisatie, ook intern.

Er is een groot aantal verschillende functies binnen ons bedrijf, waardoor er volop kansen zijn om jezelf te ontwikkelen. Een goed HR-beleid draagt bij aan een fijne werkplek. Ook organiseren wij regelmatig activiteiten voor het team. Een jaarlijks kerstfeest, een gezellige BBQ en bij gelegenheid een borrel, zorgen voor een collegiale sfeer. En ook af en toe thuiswerken behoort tot de mogelijkheden. Wij vinden de werk-privé-balans erg belangrijk.

Jouw bagage

Als je over de volgende kennis en kunde beschikt, pas je precies bij deze functie:

  • Een toeristische opleiding op mbo-niveau;
  • Kennis van tarieven, reserveringssystemen en administratiesystemen;
  • Een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal;
  • En je bent een team player die een persoonlijke band kan opbouwen met klanten en collega’s.

Interesse? Reageer dan snel!

Is deze travel business manager vacature echt iets voor jou? Dan maken wij graag kennis met je! Alleen het opsturen van je cv is voldoende. Je kunt deze via het formulier hier rechts uploaden. We nemen binnen twee (werk)dagen contact met je op.

Woon je te ver weg van ons kantoor in Gorinchem? Dan kan je ook bij één van onze andere kantoren solliciteren. Wil je 100% thuis werken? Ook dat kan!

Contactpersoon

Nynke Kootstra

Mail: vactures@vcktravel.nl

Bel: 06 39 356 049

Bedankt voor je sollicitatie. We nemen zo spoedig mogelijk contact met je op!