Vacature Business Travel Consultant – Gorinchem

Ben je op zoek naar een baan als consultant zakenreizen of business travel consultant? Werken bij een toonaangevend bedrijf met unieke klanten waar we niet moeilijk doen over thuiswerken en waar je full- of parttime kunt werken. Als ervaren Business Travel Consultant zorg jij ervoor dat de zakenreizen van onze klanten vlekkeloos geboekt worden. Dit doe je natuurlijk samen met een fijn team van gezellige collega’s.

Werken zonder allerlei gedoe in een open, betrokken en nuchtere omgeving, met volop kansen om jezelf te ontwikkelen. En het salaris is ook niet mis: max. €3.500 + evt. toeslagen.

We zoeken kandidaten die alles uit de kast halen om elke trip van A tot Z vlekkeloos te laten verlopen. Daarbij voeg je moeiteloos een persoonlijke touch toe aan iedere aanvraag. Past deze afwisselende en verantwoordelijke functie bij jou en heb je al ervaring als Business Travel Consultant? Dan maken wij graag kennis met je!

Wat wij te bieden hebben

 • Een mooi salaris (max. €3.500 + evt. toeslagen);
 • 29 vakantiedagen;
 • Een pensioenregeling;
 • Bij goed functioneren uitzicht op een vast dienstverband;
 • Een dynamische en levendige werkplek in Den Haag;
 • Een hecht team met gezellige collega’s;
 • Thuiswerken + thuiswerkvergoeding mogelijk.

Wat ga je doen als Travel Consultant?

Als Business Travel Consultant adviseer je de klanten en handel je de reserveringen af volgens het reisbeleid van de klant.
Je bouwt hierbij een persoonlijke band op met je contactpersonen.

Dagelijks komen er reisaanvragen binnen, telefonisch en per e-mail. Deze verwerk je van A tot Z. Je werkzaamheden zijn dan ook heel afwisselend, geen enkele dag is hetzelfde. Dingen die tot je takenpakket behoren zijn bijvoorbeeld het boeken van vluchten en hotelkamers, het maken van treinreserveringen en het regelen van facturatie en kwaliteitscontroles.

Altijd net dat beetje extra service verlenen, daar streef je naar. Dat doe je natuurlijk niet alleen, maar samen met je collega’s. Je houdt rekening met alle wensen van de klant én de reiziger, en maakt door je hoogwaardige dienstverlening het verschil. Een gezonde dosis humor en optimisme kenmerken jou en je collega’s.

Over Ons

VCK Travel is een internationaal zakenreisbureau met o.a. vier kantoren verspreid over Nederland. Wij zijn een open bedrijf met een eerlijke en duidelijke communicatie naar klanten en medewerkers. The Personal Touch is onze basis, transparantie en integriteit in onze werkwijze staan boven alles. Maatwerk in onze dienstverlening vormt de rode draad in onze organisatie, ook intern.

Door het grote aantal verschillende functies binnen ons bedrijf zijn er volop kansen om jezelf te ontwikkelen. Ons goede HR-beleid draagt bij aan een fijne werkplek. Op z'n tijd een borrel of een feest zorgen voor een collegiale sfeer. En wil je af en toe thuiswerken? Ook dat kan bij ons, omdat wij de werk-privé-balans belangrijk vinden.

Jouw bagage

Als je over de volgende kennis en kunde beschikt, pas je precies bij deze functie:

 • Een toeristische opleiding op mbo-niveau;
 • Ervaring met werken als Travel Consultant;
 • Kennis van tarieven, reserveringssystemen en administratiesystemen;
 • Een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal;
 • Je bent een team player die een persoonlijke band kan opbouwen met klanten en collega’s.

Interesse? Reageer dan snel!

Bij ons geen ingewikkelde sollicitatiebrieven, voor ons is jouw CV voldoende. We nemen na ontvangst zo snel mogelijk contact met je op, uiterlijk binnen 2 (werk)dagen.

Woon je te ver weg van ons kantoor in Gorinchem? Dan kan je ook bij één van onze andere kantoren solliciteren. Wil je 100% thuis werken? Ook dat kan!

Contactpersoon

Nynke Kootstra

Mail: vacatures@vcktravel.nl

Bel: 06 39 356 049

Bedankt voor je sollicitatie. We nemen zo spoedig mogelijk contact met je op!