Vacature Business Travel Consultant – Den Haag

Werken in het bruisend hart van Den Haag, op loopafstand van openbaar vervoer en de Grote Markt. Bij een toonaangevend bedrijf met unieke klanten waar we niet moeilijk doen over thuiswerken en waar je full- of parttime kunt werken. Als ervaren Business Travel Consultant zorg jij ervoor dat de dienstreizen van onze overheidsklanten vlekkeloos geboekt worden. Dit doe je natuurlijk samen met een fijn team van gezellige collega’s.
Werken zonder allerlei gedoe in een open, betrokken en nuchtere omgeving, met volop kansen om jezelf te ontwikkelen. En het salaris is ook niet mis: max. €3.500 + evt. toeslagen.

We zoeken kandidaten die alles uit de kast halen om elke trip van A tot Z vlekkeloos te laten verlopen. Daarbij voeg je moeiteloos een persoonlijke touch toe aan iedere aanvraag. Past deze afwisselende en verantwoordelijke functie bij je? En heb je al ervaring als Business Travel Consultant? Dan maken wij graag kennis met je!

Jouw bagage

 • Een afgeronde, relevante opleiding op minimaal MBO-3 niveau;
 • Kennis van tarieven, reserveringssystemen en administratiesystemen;
 • Een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal;
 • En je bent een team player die een persoonlijke band kan opbouwen met klanten en collega’s.

Wat wij te bieden hebben

 • Een mooi salaris (max. €3.500 + evt. toeslagen);
 • 29 vakantiedagen;
 • Een pensioenregeling;
 • Bij goed functioneren uitzicht op een vast dienstverband;
 • Een dynamische en levendige werkplek in Den Haag;
 • Een hecht team met gezellige collega’s;
 • Thuiswerken + thuiswerkvergoeding mogelijk.

Over Ons

VCK Travel is een Nederlands zakenreisbureau met vier kantoren verspreid over het land. Wij zijn een open bedrijf met een eerlijke en duidelijke communicatie naar klanten en medewerkers. The Personal Touch is onze basis, transparantie en integriteit in onze werkwijze staan boven alles. Maatwerk in onze dienstverlening vormt de rode draad in onze organisatie, ook intern.

Door het grote aantal verschillende functies binnen ons bedrijf zijn er volop kansen om jezelf te ontwikkelen. Ons goede HR-beleid draagt bij aan een fijne werkplek. Op z'n tijd een borrel of een feest zorgen voor een collegiale sfeer. En wil je af en toe thuiswerken? Ook dat kan bij ons, omdat wij de werk-privé-balans belangrijk vinden.

Interesse in deze functie?

Bij ons geen ingewikkelde sollicitatiebrieven, voor ons is jouw CV voldoende. We nemen na ontvangst zo snel mogelijk contact met je op, uiterlijk binnen 2 (werk)dagen.

Woon je te ver weg van ons kantoor in Den Haag, dan kan je ook bij één van onze andere kantoren solliciteren. Wil je 100% thuis werken? Dat kan!

Contactpersoon

Nynke Kootstra

Mail: vactures@vcktravel.nl

Bel: 06 39 356 049

Bedankt voor je sollicitatie. We nemen zo spoedig mogelijk contact met je op!