Vacature Business Travel Consultant – Amsterdam

Wil je gezellig contact met collega’s? Het plezier en succes ervaren van de zakelijke reisbranche, met de mogelijkheid om deels thuis te werken? En dat alles in een open, betrokken en nuchtere omgeving, waarbij er volop kansen zijn om je te ontwikkelen? Dan is een baan als parttime of fulltime Business Travel Consultant bij VCK Travel precies wat je zoekt.

Er worden volop reizen gepland door onze zakelijke klanten (belangrijke corporate, maritieme en overheidsorganisaties). Wij zijn op zoek naar kandidaten die alles uit de kast halen om elke trip van A tot Z vlekkeloos te laten verlopen. En die daarbij moeiteloos een Personal Touch toevoegen aan iedere aanvraag. Past deze afwisselende en verantwoordelijke functie binnen het business travel management bij je? En heb je al ervaring als Business Travel Consultant? Dan maken wij graag kennis met je!

Wat bieden wij?

Als onderdeel van ons team maak je deel uit van een succesvolle onderneming, met mooie klanten die wereldwijde naamsbekendheid genieten. Daarnaast krijg je:

  • Een marktconform salaris
  • 29 vakantiedagen
  • Een pensioenregeling
  • Een dynamische en levendige werkplek in Amsterdam
  • Gratis parkeren voor de deur
  • Een hecht team met gezellige collega’s

Wat ga je doen als reisadviseur business travel management?

Als Business Travel Consultant adviseer je de klanten en handel je de reserveringen af volgens het reisbeleid van de klant. Je werkt hierbij nauwkeurig en bouwt een persoonlijke band op met je contactpersonen.

De reisaanvragen die telefonisch of per e-mail binnenkomen, verwerk je van A tot Z. Hierdoor zijn de werkzaamheden erg afwisselend en is geen enkele dag hetzelfde. Tot je takenpakket behoren het boeken van vluchten en hotelkamers, maar ook treinreserveringen, visa, autohuur en het afhandelen van de facturatie.

Samen met je collega’s streef je ernaar altijd net dat beetje extra service te verlenen. Je houdt rekening met de specifieke wensen van de klant én de reiziger, en maakt door je hoogwaardige dienstverlening het verschil. Met een gezonde dosis humor en optimisme pas je goed in ons gezellige team.

Wie zijn wij?

VCK Travel is een Nederlands zakenreisbureau met vier kantoren verspreid over het land. Wij zijn een open bedrijf met een eerlijke en duidelijke communicatie naar klanten en medewerkers. Transparantie en integriteit in onze werkwijze staan boven alles, met The Personal Touch als onze basis. Wij willen altijd maatwerk bieden in onze dienstverlening. Het vormt de rode draad in onze organisatie, ook intern.

Door het grote aantal verschillende functies binnen ons bedrijf zijn er volop kansen om jezelf te ontwikkelen. We hebben een goed HR-beleid, dat bijdraagt aan een fijne werkplek. Een jaarlijks kerstfeest, een gezellige BBQ en bij gelegenheid een borrel, zorgen voor een collegiale sfeer. En wil je af en toe thuiswerken? Dat kan bij ons, omdat wij de werk-privé-balans belangrijk vinden.

Jouw bagage

Als je over de volgende kennis en kunde beschikt, past deze vacature reisadviseur goed bij jou:

  • Een toeristische opleiding op mbo-niveau;
  • Kennis van tarieven, reserveringssystemen en administratiesystemen;
  • Een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal;
  • En je bent een team player die een persoonlijke band kan opbouwen met klanten en collega’s.

Interesse in deze vacature? Reageer dan snel!

Is deze business travel consultant vacature echt iets voor jou? Dan maken wij graag kennis met je! Alleen het opsturen van je cv is voldoende. Je kunt deze via het formulier hier rechts uploaden. We nemen binnen twee (werk)dagen contact met je op.

Woon je te ver weg van ons kantoor in Amsterdam, dan kan je ook bij één van onze andere kantoren solliciteren. Wil je 100% thuis werken? Dat kan!

Contactpersoon

Nynke Kootstra

Mail: vactures@vcktravel.nl

Bel: 06 39 356 049

Bedankt voor je sollicitatie. We nemen zo spoedig mogelijk contact met je op!