Vacature Business Travel Consultant – Rotterdam

Werken in het kloppend hart van de Maasstad, op loopafstand van openbaar vervoer en de koopgoot. Bij een toonaangevend bedrijf met nationale en internationale klanten waar we niet moeilijk doen over thuiswerken en waar je full- of parttime kunt werken. Als ervaren Business Travel Consultant zorg jij ervoor dat de zakenreizen van onze corporate en maritieme klanten vlekkeloos geboekt worden. Dit doe je natuurlijk samen met een fijn team van gezellige collega’s.
Werken zonder allerlei gedoe in een open, betrokken en nuchtere omgeving, met volop kansen om jezelf te ontwikkelen. En het salaris is niet mis: max. €3.500 + evt. toeslagen.

We zoeken kandidaten die alles uit de kast halen om elke trip van A tot Z vlekkeloos te laten verlopen. Daarbij voeg je moeiteloos een persoonlijke touch toe aan iedere aanvraag. Past deze afwisselende en verantwoordelijke functie bij je? En heb je al ervaring als Business Travel Consultant? Dan maken wij graag kennis met je!

Wat bieden wij?

Als zakelijke reisagent in ons team maak je deel uit van een succesvolle onderneming, met mooie klanten die wereldwijde naamsbekendheid genieten. Daarnaast krijg je:

  • Een marktconform salaris
  • 29 vakantiedagen
  • Een pensioenregeling
  • Een dynamische en levendige werkplek in Rotterdam
  • Een hecht team met gezellige collega’s

Wat ga je doen in je baan als reisadviseur?

Als Business Travel Consultant adviseer je de klanten en handel je de reserveringen af volgens het reisbeleid van de klant. Je bouwt hierbij een persoonlijke band op met je contactpersonen en werkt nauwkeurig.

De reisaanvragen die telefonisch of per e-mail binnenkomen, verwerk je van A tot Z. De werkzaamheden zijn dus heel erg afwisselend, geen enkele dag is hetzelfde. Dingen die tot je takenpakket behoren, zijn bijvoorbeeld het boeken van vluchten, hotelkamers en huurauto’s en het regelen van facturatie en kwaliteitscontroles.

Altijd net dat beetje extra service verlenen, daar streef je naar. Dat doe je natuurlijk niet alleen, maar samen met je collega’s. Je houdt rekening met alle wensen van de klant én de reiziger, en met je hoogwaardige dienstverlening maak je het verschil. Een gezonde dosis humor en optimisme kenmerkt het team.

Over VCK Travel

Wij zijn een Nederlands zakenreisbureau met vier kantoren verspreid over het land. Wij zijn een open bedrijf, met een eerlijke en duidelijke communicatie naar zowel klanten als medewerkers. The Personal Touch is onze basis en transparantie en integriteit in onze werkwijze staan boven alles. Maatwerk in onze dienstverlening vormt de rode draad in onze organisatie, ook intern.

Door het grote aantal verschillende functies binnen ons bedrijf zijn er veel kansen om jezelf te ontwikkelen. Ons goede HR-beleid draagt bij aan een fijne werkplek. Wij doen ons best om een collegiale sfeer te creëren. Een jaarlijks kerstfeest, een gezellige BBQ en af en toe een borrel dragen hieraan bij. En wil je een deel van de tijd thuiswerken ? Ook dat kan bij ons, omdat wij de werk-privé-balans belangrijk vinden.

Jouw bagage als reisagent

Als je over de volgende kennis en kunde beschikt, past deze vacature reisadviseur goed bij jou:

  • Een afgeronde, relevante opleiding op minimaal MBO-3 niveau;
  • Kennis van tarieven, reserveringssystemen en administratiesystemen;
  • Een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal;
  • En je bent een team player die een persoonlijke band kan opbouwen met klanten en collega’s.

Interesse? Reageer dan snel!

Is deze baan als Business Travel consultant echt iets voor jou? Dan maken wij graag kennis met je!
Solliciteren is heel gemakkelijk, bij ons geen ingewikkeld gedoe met brieven. Stuur gewoon je cv, wij nemen direct contact met je op.

Woon je te ver weg van ons kantoor in Rotterdam, dan kan je ook bij één van onze andere kantoren solliciteren. Wil je 100% thuis werken? Dat kan!

Contactpersoon

Nynke Kootstra

Mail: vactures@vcktravel.nl

Bel: 06 39 356 049

Bedankt voor je sollicitatie. We nemen zo spoedig mogelijk contact met je op!