Vacature Business Travel Consultant – Remote

Zakenreizen kun je natuurlijk ook gewoon op afstand boeken. Daarom hoef je niet altijd naar kantoor te komen. Geen last meer van files of vertraagde treinen, jouw reistijd wordt vrije tijd. Zo heb je de vrijheid om je tijd zelf in te delen. Bijvoorbeeld om voor je kind te zorgen.

Als je als Senior Business Travel Consultant 100% op afstand wil werken, dan is een baan als Remote Business Travel Consultant bij VCK Travel precies wat je zoekt.

Wat bieden wij?

Als medewerker van VCK Travel maak je deel uit van een succesvolle onderneming, met mooie klanten die wereldwijde naamsbekendheid genieten. Daarnaast bieden wij je:

 • 100% op afstand werken;
 • Een mooi salaris: max. €3.500 + evt. toeslagen
 • Extra remote werken vergoeding;
 • Mogelijkheid tot een laptop van de zaak en andere thuiswerk benodigdheden;
 • 29 vakantiedagen;
 • Een pensioenregeling;
 • Je eigen werkplek bepalen;
 • Behulpzame collega’s in het remote team.

Wat ga je doen als Remote Business Travel Consultant?

Je adviseert de klanten en handelt de reserveringen af volgens het reisbeleid van de klant. Je werkt hierbij nauwkeurig en bouwt een persoonlijke band op met je contactpersonen. Dit kunnen grote, internationale klanten zijn, maar ook klanten bij jou uit de regio.

De reisaanvragen die telefonisch of per e-mail binnenkomen, verwerk je van A tot Z. Hierdoor zijn de werkzaamheden erg afwisselend en is geen enkele dag hetzelfde. Tot je takenpakket behoren het boeken van vluchten en hotelkamers, maar ook treinreserveringen, autohuur en het afhandelen van de facturatie.

Samen met je collega’s streef je ernaar altijd net dat beetje extra service te verlenen. Je houdt rekening met de specifieke wensen van de klant én de reiziger, en maakt door je hoogwaardige dienstverlening het verschil. En dat alles met een gezonde dosis humor en optimisme.

Over VCK Travel

Wij zijn een Nederlands zakenreisbureau met vier kantoren verspreid over het land. Wij zijn een open bedrijf, met een eerlijke en duidelijke communicatie naar zowel klanten als medewerkers. The Personal Touch is onze basis en transparantie en integriteit in onze werkwijze staan boven alles. Maatwerk in onze dienstverlening vormt de rode draad in onze organisatie, ook intern.

Door het grote aantal verschillende functies binnen ons bedrijf zijn er veel kansen om jezelf te ontwikkelen. Ons goede HR-beleid draagt bij aan een fijne werkplek. Wij doen ons best om een collegiale sfeer te creëren. Een jaarlijks kerstfeest, een gezellige BBQ en af en toe een borrel dragen hieraan bij. En wil je een deel van de tijd thuiswerken ? Ook dat kan bij ons, omdat wij de werk-privé-balans belangrijk vinden.

Jouw bagage

Als je over de volgende kennis en kunde beschikt, past deze vacature als Business Travel Consultant goed bij jou:

 • Minimaal 5 jaar ervaring als Business Travel Consultant;
 • Kennis van tarieven, reserveringssystemen en administratiesystemen zoals Amadeus, AGM en Atlantis;
 • Een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal;
 • En je bent een team player die op afstand een persoonlijke band kan opbouwen met klanten en collega’s.

Interesse? Reageer dan snel!

Is deze baan als Remote Business Travel consultant echt iets voor jou? Dan maken wij graag kennis met je! Solliciteren is heel gemakkelijk, bij ons geen ingewikkeld gedoe met brieven. Stuur gewoon je cv, wij nemen direct contact met je op.

Wil je niet 100% thuis werken maar wil je graag op één van onze kantoren werken?
Dat kan!

Contactpersoon

Nynke Kootstra

Mail: vactures@vcktravel.nl

Bel: 06 39 356 049

Bedankt voor je sollicitatie. We nemen zo spoedig mogelijk contact met je op!