Sales Manager

Loop je al een tijdje mee in de zakelijke reiswereld en zie jij het als een uitdaging om het succes van onze persoonlijke dienstverlening door te zetten en nieuwe klanten te werven binnen de vastgestelde commerciële uitgangspunten? Wil jij een uitdagende commerciële functie in de top van het Nederlandse bedrijfsleven? Voeg je ook nog eens moeiteloos een Personal Touch toe aan je werk? Dan maken we graag kennis met je!

Werken in een open en nuchtere omgeving, met voldoende kansen om jezelf te ontwikkelen. Mét de mogelijkheid om hybride te werken. Gezellig contact met collega’s en het plezier en succes ervaren van de zakelijke reisbranche: als Sales Manager bij VCK Travel zit je er midden in.

Wat biedt VCK Travel jou?

Wanneer je onderdeel uitmaakt van ons team, werk je bij een succesvolle onderneming, met mooie klanten die wereldwijde naamsbekendheid genieten. Daarnaast krijg je:

  • Een marktconform salaris;
  • 29 vakantiedagen;
  • Goede pensioenregeling;
  • Een moderne werkplek die onze open cultuur weerspiegelt;

De functie en de inhoud

De Sales Manager die wij zoeken is een hunter pur sang, heeft meerder jaren ervaring en vindt het leuk om een dienst te verkopen, heeft affiniteit met internationaal zakenreizen en vindt het een leuke uitdaging om zaken te doen met middelgrote en grote bedrijven. Het is een functie waarbij je volledig zelfstandig werkt en verantwoordelijk bent voor het binnen halen van new business, uiteraard ondersteund door een hecht commercieel team in Amsterdam. Je rapporteert aan de Commercial Director. Jij bent een gedreven professionele en commerciële verkoper die op eigen initiatief bezoekafspraken maakt bij potentiële klanten, het geduld heeft om relaties op te bouwen en input levert bij tenders en aanbestedingen. Met jouw toegevoegde waarde help je ons uit te breiden en zorg je ervoor dat onze positie in de markt wordt verstevigd. En last but not least, je beschikt over een gezonde dosis humor!

Over ons

VCK Travel is een Nederlands zakenreisbureau met vier kantoren verspreid over het land. Wij zijn een open bedrijf met een eerlijke en duidelijke communicatie naar klanten en medewerkers. The Personal Touch is onze basis, transparantie en integriteit in onze werkwijze staan boven alles. Maatwerk in onze dienstverlening vormt de rode draad in onze organisatie, ook intern.

Door het grote aantal verschillende functies binnen ons bedrijf zijn er volop kansen om jezelf te ontwikkelen. Ons goede HR-beleid draagt bij aan een fijne werkplek. Een jaarlijks kerstfeest, een gezellige BBQ en af en toe een borrel, zorgen voor een informele sfeer. En wil je af en toe thuiswerken? Ook dat kan bij ons, omdat wij de werk-privé-balans belangrijk vinden.

Jouw bagage

Als je over de volgende kennis en kunde beschikt, past deze vacature perfect bij jou:

  • Afgeronde HBO opleiding in de richting van Commerciële Economie, aangevuld met NIMA A Sales;
  • Minimaal 5 jaar werkervaring binnen de zakelijke dienstverlening;
  • Vermogen om onder druk te kunnen presteren, te kunnen overtuigen en te onderhandelen en op alle niveaus gesprekken te voeren;
  • Een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal;
  • Bij voorkeur fulltime beschikbaar en anders minimaal 80%.

Interesse in deze vacature? Reageer dan snel!

Is deze functie als Sales Manager echt iets voor jou? Dan maken wij graag kennis met je! Alleen het opsturen van je cv is voldoende. Je kunt deze via het formulier hier rechts uploaden. We nemen binnen twee (werk)dagen contact met je op.

Contactpersoon

Nynke Kootstra

Mail: vactures@vcktravel.nl

Bel: 06 39 356 049

Bedankt voor je sollicitatie. We nemen zo spoedig mogelijk contact met je op!