Vacature Medewerker Kwaliteit en Milieu

Wil jij je graag bezig houden met risicobeheersing en procesoptimalisatie op het gebied van kwaliteit en milieu? Vind je het een echte uitdaging om onze medewerkers, klanten en leveranciers milieubewust te maken en kun je daarvoor ook met innovatieve ideeën komen? Voeg je ook nog eens moeiteloos een Personal Touch toe aan je werk? Dan maken we graag kennis met je!

Werken in een open en nuchtere omgeving, met voldoende kansen om jezelf te ontwikkelen! Mét de mogelijkheid om hybride te werken. Gezellig contact met collega’s en het plezier en succes ervaren van de zakelijke reisbranche: als parttime of fulltime Medewerker Kwaliteit en Milieu bij VCK Travel zit je er midden in.

Wat biedt VCK Travel jou?

Een veelzijdige functie waarin VCK Travel vertrouwt op jouw kennis en kunde. Daarnaast bieden wij:

 • Een marktconform salaris;
 • 29 vakantiedagen;
 • Goede pensioenregeling;
 • Volledige reiskosten vergoeding voor het openbaar vervoer;
 • Gratis parkeren voor de deur;
 • De mogelijkheid tot hybride werken;
 • Een werkweek van 24 tot 38 uur.

Wat ga je doen als Medewerker Kwaliteit en Milieu?

Het is jouw verantwoordelijkheid de kwaliteits- en milieumanagementsystemen van VCK Travel te laten voldoen aan de geldende ISO normen. De werkzaamheden die hieruit volgen voer jij uit. Je zorgt ervoor dat de handboeken en instructies up-to-date blijven en maakt analyses en rapportages.

Samen met jouw manager zorg je ervoor dat de interne audits worden gepland, uitgevoerd en gerapporteerd. De hieruit voortvloeiende verbetermaatregelen stel je op en implementeer je. Je draagt ideeën aan voor het optimaliseren van onze processen en brengt alle risico’s in kaart die betrekking hebben op de kwaliteit van onze dienstverlening.

Kortom jij bent de pilaar waar VCK Travel op bouwt en vertrouwt voor wat betreft de kwaliteits- en milieumanagementsystemen.

Over ons

VCK Travel is een Nederlands zakenreisbureau met vier kantoren verspreid over het land. Wij zijn een open bedrijf met een eerlijke en duidelijke communicatie naar klanten en medewerkers. The Personal Touch is onze basis, transparantie en integriteit in onze werkwijze staan boven alles. Maatwerk in onze dienstverlening vormt de rode draad in onze organisatie, ook intern.

Door het grote aantal verschillende functies binnen ons bedrijf zijn er volop kansen om jezelf te ontwikkelen. Ons goede HR-beleid draagt bij aan een fijne werkplek. Een jaarlijks kerstfeest, een gezellige BBQ en af en toe een borrel, zorgen voor een informele sfeer. En wil je af en toe thuiswerken? Ook dat kan bij ons, omdat wij de werk-privé-balans belangrijk vinden.

Jouw bagage

Naast een gezonde dosis humor breng je de volgende bagage met je mee:

 • MBO+ werk- en denkniveau;
 • Minimaal 1 jaar ervaring in een vergelijkbare functie;
 • Trainingen op gebied van kwaliteit en milieu;
 • Kennis van milieu wet- en regelgeving;
 • Een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal;
 • Ervaring binnen de reiswereld is een pre.

Interesse in deze vacature? Reageer dan snel!

Is deze functie als Back Office Medewerker echt iets voor jou? Dan maken wij graag kennis met je! Alleen het opsturen van je cv is voldoende. Je kunt deze via het formulier hier rechts uploaden. We nemen binnen twee (werk)dagen contact met je op.

Contactpersoon

Nikolien Bierma

Mail:vacatures@vcktravel.nl

Bel: 06 39 356 049

Solliciteer nu of laat je terug bellen

Bedankt voor je sollicitatie. We nemen zo spoedig mogelijk contact met je op!