Medewerker Debiteurenbeheer

Ter uitbereiding van onze financiële afdeling zijn we op zoek naar een Medewerker Debiteurenbeheer. Het is een veelzijdige en verantwoordelijke functie, waarbij je veel contact hebt met klanten en collega’s en het beperken en beheren van kredietrisico’s als grootste doel hebt. Wij zoeken een zelfstandige aanpakker die een forse dosis motivatie bezit. Herken jij jezelf in deze vacature en ben je 4 tot 5 dagen per week beschikbaar? Voeg je ook nog eens moeiteloos een Personal Touch toe aan je werk? Dan maken we graag kennis met je!

Werken in een open en nuchtere omgeving, met volop kansen om jezelf te ontwikkelen! Mét de mogelijkheid om gedeeltelijk thuis te werken. Gezellig contact met collega’s en het plezier en succes ervaren van de zakelijke reisbranche: als parttime of fulltime Medewerker Debiteurenbeheer bij VCK Travel maak je het mee.

Wat biedt VCK Travel jou?

Wanneer je onderdeel uitmaakt van ons team, werk je bij een succesvolle onderneming, met mooie klanten die wereldwijde naamsbekendheid genieten. Daarnaast krijg je:

 • Een marktconform salaris;
 • 29 vakantiedagen;
 • Goede pensioenregeling;
 • Een moderne werkplek die onze open cultuur weerspiegelt;
 • Volledige reiskosten vergoeding voor het openbaar vervoer;
 • Een hecht team met gezellige collega’s

Wat ga je doen als Medewerker Customer Service Desk?

In jouw rol als Medewerker Debiteurenbeheer ben je verantwoordelijk voor een juiste en tijdige uitvoer van de bewaking van kredietrisico’s in de debiteurenportefeuille. Bij VCK Travel krijg je te maken met aansprekende klantnamen, zoals de overheid, gemeenten, retailers en vele andere grote corporate en maritieme bedrijven. Je monitort en bewaakt debiteurenposities, levert periodieke rapportages aan en bent verantwoordelijk voor het inzetten, uitvoeren en opvolgen van aanmaanacties en incassoprocedures. Uitdagingen die vragen om een nauwkeurige administratief medewerker die ook beschikt over vaardigheden zoals assertiviteit, proactieve instelling en een analytisch vermogen. Je bent sociaal vaardig met jouw eigen Personal Touch, kan uitstekend zelfstandig werken en bent oplossingsgericht. Je maakt jezelf onmisbaar, omdat je net dat beetje extra biedt. Je komt te werken in een team met vijf collega’s waar iedereen zijn eigen taak en specialisme heeft. Met een lach en natuurlijk de nodige humor pak jij iedere dag je werkzaamheden op.

Over ons

VCK Travel is een Nederlands zakenreisbureau met vier kantoren verspreid over het land. Wij zijn een open bedrijf met een eerlijke en duidelijke communicatie naar klanten en medewerkers. The Personal Touch is onze basis, transparantie en integriteit in onze werkwijze staan boven alles. Maatwerk in onze dienstverlening vormt de rode draad in onze organisatie, ook intern.

Door het grote aantal verschillende functies binnen ons bedrijf zijn er volop kansen om jezelf te ontwikkelen. Ons goede HR-beleid draagt bij aan een fijne werkplek. Een jaarlijks kerstfeest, een gezellige BBQ en af en toe een borrel, zorgen voor een informele sfeer. En wil je af en toe thuiswerken? Ook dat kan bij ons, omdat wij de werk-privé-balans belangrijk vinden.

Jouw bagage

Als je over de volgende kennis en kunde beschikt, past deze vacature perfect bij jou:

 • In bezit van MBO diploma, in de richting van financiële administratie;
 • Meerdere jaren ervaring met debiteurenbeheer, bij voorkeur B2B;
 • Goede kennis van Microsoft Excel;
 • Ervaring met debiteurensoftware zoals CreditManager is een pre;
 • Een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal;

Interesse in deze vacature? Reageer dan snel!

Is deze functie als Medewerker Debiteurenbeheer echt iets voor jou? Dan maken wij graag kennis met je! Alleen het opsturen van je cv is voldoende. Je kunt deze via het formulier hier rechts uploaden. We nemen binnen twee (werk)dagen contact met je op.

Contactpersoon

Nynke Kootstra

Mail: Nynke.kootstra@vcktravel.nl

Bel: 06-393 560 49

Solliciteer nu of laat je terug bellen

Bedankt voor je sollicitatie. We nemen zo spoedig mogelijk contact met je op!