Vacature Medewerker Customer Service Desk

Ons steeds groeiende klantenbestand, bestaande uit nationale en internationale corporate, maritieme en overheidsorganisaties, is volop aan het reizen. Daarom zijn we op zoek naar een oplossingsgerichte Medewerker Customer Service Desk die met ons mee wil groeien.
Ben jij ijzersterk in het uitzoeken en oplossen van klachten en ook nog eens minimaal 3 dagen per week beschikbaar? Voeg je ook nog eens moeiteloos een Personal Touch toe aan je werk? Dan maken we graag kennis met je!

Werken in een open en nuchtere omgeving, met volop kansen om jezelf te ontwikkelen! Mét de mogelijkheid om gedeeltelijk thuis te werken. Gezellig contact met collega’s en het plezier en succes ervaren van de zakelijke reisbranche: als parttime of fulltime Medewerker Customer Service Desk bij VCK Travel zit je er midden in.

Wat biedt VCK Travel jou?

Wanneer je onderdeel uitmaakt van ons team, werk je bij een succesvolle onderneming, met mooie klanten die wereldwijde naamsbekendheid genieten. Daarnaast krijg je:

 • Een marktconform salaris;
 • 29 vakantiedagen;
 • Goede pensioenregeling;
 • Een moderne werkplek die onze open cultuur weerspiegelt;
 • Volledige reiskosten vergoeding voor het openbaar vervoer;
 • Een hecht team met gezellige collega’s

Wat ga je doen als Medewerker Customer Service Desk?

De focus ligt in deze functie op de klachtenbehandeling waarbij je veel contact hebt met collega’s, leveranciers en klanten. Samen met het team bewaak je het gehele klachtentraject van begin tot eind. Alle stappen registreer je zorgvuldig en je houd contact met alle betrokkenen. Jij bent in staat om snel de kern van het probleem te achterhalen en je hebt overal een passend antwoord op. Hierdoor ben je een aanwinst voor je collega’s, omdat je procesverbeteringen signaleert, en voor onze klanten die klantvriendelijk worden geholpen.
Bij klachtenbehandeling is het belangrijk om te weten dat het klantcontact voornamelijk per e-mail plaatsvindt. Verder ben je gestructureerd, communicatief sterk in woord en schrift en oplossingsgericht.

Over ons

VCK Travel is een Nederlands zakenreisbureau met vier kantoren verspreid over het land. Wij zijn een open bedrijf met een eerlijke en duidelijke communicatie naar klanten en medewerkers. The Personal Touch is onze basis, transparantie en integriteit in onze werkwijze staan boven alles. Maatwerk in onze dienstverlening vormt de rode draad in onze organisatie, ook intern.

Door het grote aantal verschillende functies binnen ons bedrijf zijn er volop kansen om jezelf te ontwikkelen. Ons goede HR-beleid draagt bij aan een fijne werkplek. Een jaarlijks kerstfeest, een gezellige BBQ en af en toe een borrel, zorgen voor een informele sfeer. En wil je af en toe thuiswerken? Ook dat kan bij ons, omdat wij de werk-privé-balans belangrijk vinden.

Jouw bagage

Als je over de volgende kennis en kunde beschikt, past deze vacature perfect bij jou:

 • Afgeronde MBO opleiding, bijvoorbeeld in toeristische, administratieve of commerciële richting;
 • Minimaal 1 jaar ervaring met het behandelen van klachten;
 • Ervaring in de reisbranche is een pré;
 • Kennis van klantmanagement systemen;
 • Een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal;
 • Minimaal 3 dagen per week beschikbaar.

Interesse in deze vacature? Reageer dan snel!

Is deze functie als Medewerker Customer Service Desk echt iets voor jou? Dan maken wij graag kennis met je! Alleen het opsturen van je cv is voldoende. Je kunt deze via het formulier hier rechts uploaden. We nemen binnen twee (werk)dagen contact met je op.

Contactpersoon

Nikolien Bierma

Mail:vacatures@vcktravel.nl

Bel: 06 39 356 049

Bedankt voor je sollicitatie. We nemen zo spoedig mogelijk contact met je op!