Vacature Management Assistent

Ons managementteam zoekt ondersteuning. Wil jij graag de handen uit de mouwen steken en ons managementteam en andere afdelingen ondersteunen? Lees dan snel deze vacaturetekst, solliciteer en wie weet ben jij binnenkort wel onze rots in de branding!

Wat biedt VCK Travel jou?

Een veelzijdige functie waarin VCK Travel vertrouwt op jouw kennis en kunde. Daarnaast bieden wij:

 • Een marktconform salaris;
 • 29 vakantiedagen;
 • Goede pensioenregeling;
 • Volledige reiskosten vergoeding voor het openbaar vervoer;
 • Gratis parkeren voor de deur;
 • Een moderne werkplek die onze open cultuur weerspiegelt;

Wat ga je doen als Management Assistent?

Als managementassistent ben jij een bezige bij die ervoor zorgt dat alles op rolletjes loopt. Je ondersteunt het managementteam op diverse gebieden, zoals het voorbereiden en notuleren van managementoverleg, het plannen van afspraken en het beheren van de agenda's. Officemanagementtaken maken ook deel uit van jouw takenpakket, en daarom plaats je ook bestellingen voor kantoorartikelen en drukwerk, waarbij je nauw samenwerkt met de operationele en marketingmanagers. Zodra de bestellingen binnenkomen, zorg jij ervoor dat alles netjes op zijn plek terechtkomt en dat het kantoor van alle benodigdheden is voorzien. Daarnaast ben je actief betrokken bij ons BHV- en preventiebeleid, waarvoor je nauw samenwerkt met onze HR-afdeling. Kortom, jij bent de spin in het web die in contact staat met iedereen.

Over ons

VCK Travel is een Nederlands zakenreisbureau met vier kantoren verspreid over het land. Wij zijn een open bedrijf met een eerlijke en duidelijke communicatie naar klanten en medewerkers.
The Personal Touch is onze basis, transparantie en integriteit in onze werkwijze staan boven alles. Maatwerk in onze dienstverlening vormt de rode draad in onze organisatie, ook intern.

Door het grote aantal verschillende functies binnen ons bedrijf zijn er volop kansen om jezelf te ontwikkelen. Ons goede HR-beleid draagt bij aan een fijne werkplek. Een jaarlijks kerstfeest, een gezellige BBQ en af en toe een borrel, zorgen voor een informele sfeer. En wil je af en toe thuiswerken? Ook dat kan bij ons, omdat wij de werk-privé-balans belangrijk vinden.

Jouw bagage

Als je over de volgende kennis en kunde beschikt, past deze accounting employee vacature perfect bij jou:

 • MBO opleiding in de richting van toerisme is een pre;
 • Je bent flexibel, communicatief en accuraat;
 • Goede kennis van Microsoft Office;
 • Een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal;
 • Minimaal 3 jaar werkervaring in een vergelijkbare functie;
 • Minimaal 3 werkdagen beschikbaar.

Interesse in deze vacature? Reageer dan snel!

Is deze functie als Management Assistent echt iets voor jou? Dan maken wij graag kennis met je! Alleen het opsturen van je cv is voldoende. Je kunt deze via het formulier hier rechts uploaden. We nemen binnen twee (werk)dagen contact met je op.

Contactpersoon

Nynke Kootstra

Mail: vactures@vcktravel.nl

Bel: 06 39 356 049

Bedankt voor je sollicitatie. We nemen zo spoedig mogelijk contact met je op!