Vacature Junior Business Travel Consultant

Altijd al gedroomd van een baan als Travel Consultant? Dan biedt VCK Travel nu de mogelijkheid om in te stappen. Met een snelcursus stomen wij je klaar voor het echte werk: zakenreizen boeken voor onze corporate-, maritieme- en overheidsklanten en deze van A tot Z verwerken.

Wat bieden wij?

Als onderdeel van ons team maak je deel uit van een succesvolle onderneming, met mooie klanten die wereldwijde naamsbekendheid genieten. Daarnaast krijg je:

 • Marktconform salaris
 • 32 tot 40-urige werkweek (m.u.v. de masterclass, die is fulltime)
 • 29 vrije dagen
 • Hybride werken
 • Zeer goede pensioenregeling
 • Volledige reiskostenvergoeding Openbaar Vervoer
 • Deelname aan ons PROFIT programma

De functie en de inhoud

VCK Travel start regelmatig een Masterclass Business Travel Consultant. In deze masterclass, die 2 maanden duurt, leer je alle kneepjes van het vak. Denk bijvoorbeeld aan een training Amadeus, AGM, Atlantis en diverse Crash Courses. Deze trainingen worden door interne- en externe partijen verzorgd op locatie en ons eigen kantoor in Den Haag.

Na deze masterclass ben je klaar om te starten als Junior Business Travel Consultant bij VCK Travel. Je gaat internationale trein- en hotelreserveringen maken en vluchten boeken. Daarnaast doe je zelf de facturatie. Je onderhoudt contact met de klant en maakt het verschil door jouw Personal Touch aan onze dienstverlening toe te voegen.

Wie zijn wij?

VCK Travel is een Nederlands zakenreisbureau met vier kantoren verspreid over het land. Wij zijn een open bedrijf met een eerlijke en duidelijke communicatie naar klanten en medewerkers. Transparantie en integriteit in onze werkwijze staan boven alles, met The Personal Touch als onze basis. Wij willen altijd maatwerk bieden in onze dienstverlening. Het vormt de rode draad in onze organisatie, ook intern.

Door het grote aantal verschillende functies binnen ons bedrijf zijn er volop kansen om jezelf te ontwikkelen. We hebben een goed HR-beleid, dat bijdraagt aan een fijne werkplek. Een jaarlijks kerstfeest, een gezellige BBQ en bij gelegenheid een borrel, zorgen voor een collegiale sfeer. En wil je af en toe thuiswerken? Dat kan bij ons, omdat wij de werk-privé-balans belangrijk vinden.

Jouw bagage

 • Toeristische opleiding minimaal op MBO-niveau
 • Team player die een persoonlijke band kan opbouwen met klanten en collega’s
 • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal
 • Je bent fulltime beschikbaar tijdens de masterclass (exacte data volgen)

Interesse in deze vacature?

Wij maken graag eens kennis met je! Bij ons geen ingewikkelde sollicitatiebrieven, voor ons is jouw CV voldoende die je via het formulier hier rechts kan uploaden. Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Contactpersoon

Nynke Kootstra

Mail: vactures@vcktravel.nl

Bel: 06 39 356 049

Bedankt voor je sollicitatie. We nemen zo spoedig mogelijk contact met je op!