Vacature HR Medewerker

Als HR medewerker het plezier en succes ervaren van de groeiende zakelijke reisbranche, met de mogelijkheid om deels thuis te werken? En dat alles bij een open, betrokken en nuchtere organisatie? Dan is de functie van HR Medewerker bij VCK Travel precies wat je zoekt.

Het betreft een HR functie waarin jij mede verantwoordelijk bent voor onze medewerkers van instroom tot uitstroom en alles wat daar tussen zit. Deze turbulente tijd vraagt om een proactieve, hands-on mentaliteit. Lijkt het je een leuke uitdaging om het HR-vak uit te oefenen bij een dynamische, groeiende organisatie? Dan maken wij graag kennis met je!

Wat bieden wij?

Een functie waarin jij je eigen specialisme kwijt kunt. De directie als sparringpartner en behulpzame collega’s. Daarnaast bieden wij:

  • Een marktconform salaris;
  • 29 vakantiedagen;
  • De mogelijkheid tot hybride werken;
  • Volledige reiskostenvergoeding voor het openbaar vervoer;
  • Gratis parkeren voor de deur van kantoor Amsterdam.

Wat ga je doen als HR Medewerker?

Als HR medewerker bij VCK Travel ben je verantwoordelijk voor een breed scala aan taken. Geen dag zal hetzelfde zijn, want je zal onder andere een actieve rol spelen bij onze werving en selectie strategie en de uitvoering hiervan. Daarnaast denk je op een creatieve manier mee over hoe onze huidige medewerkers werkgeluk kunnen blijven ervaren. Ook ben je een belangrijke vraagbaak voor zowel de directie, het management als de werknemers. Om dit te realiseren ben je proactief en heb jij een persoonlijke aanpak. Ook alle overige HR gebieden zijn onderdeel van je takenpakket zoals het coördineren van langdurig zieken, ad-hoc vraagstukken beantwoorden, beleid voeren op ontwikkeling en duurzaamheid.

Over VCK Travel

Wij zijn een Nederlands zakenreisbureau met vier kantoren verspreid over het land. Wij zijn een open bedrijf, met een eerlijke en duidelijke communicatie naar zowel klanten als medewerkers. The Personal Touch is onze basis en transparantie en integriteit in onze werkwijze staan boven alles. Maatwerk in onze dienstverlening vormt de rode draad in onze organisatie, ook intern.

Door het grote aantal verschillende functies binnen ons bedrijf zijn er veel kansen om jezelf te ontwikkelen. Ons goede HR-beleid draagt bij aan een fijne werkplek. Wij doen ons best om een collegiale sfeer te creëren. Een jaarlijks kerstfeest, een gezellige BBQ en af en toe een borrel dragen hieraan bij. En wil je een deel van de tijd thuiswerken ? Ook dat kan bij ons, omdat wij de werk-privé-balans belangrijk vinden.

Jouw bagage als HR Medewerker

Naast een positieve mindset neem je de volgende kennis en vaardigheden mee:

  • In het bezit van een HBO bachelor diploma, in de richting van HRM of een vergelijkbare studie;
  • Minimaal een jaar ervaring als allround HR medewerker;
  • Een goede beheersing van de Nederlandse taal;
  • Kennis van arbeidsrecht.

Interesse? Reageer dan snel!

Is deze baan als zakelijke reisadviseur echt iets voor jou? Dan maken wij graag kennis met je! Alleen het opsturen van je cv is voldoende. Je kunt deze via het formulier hier rechts uploaden. We nemen binnen twee (werk)dagen contact met je op.

Contactpersoon

Nynke Kootstra

Mail: Nynke.kootstra@vcktravel.nl

Bel: 06 39 356 049

Solliciteer nu of laat je terug bellen

Bedankt voor je sollicitatie. We nemen zo spoedig mogelijk contact met je op!