Vacature Franstalige Business Travel Consultant

Voor ons Global Team zoeken wij een Franssprekende Senior Business Travel Consultant die onze Global klanten in het Frans te woord kan staan en hen kan helpen met hun reisplannen. In deze functie maak je deel uit van ons internationale Global team en werk je vanuit ons dichstbijzijnde kantoor.

Werken bij een open, nuchter en toonaangevend bedrijf, met voldoende kansen om jezelf te ontwikkelen! Mét een hoge mate van zelfstandigheid en veel verantwoordelijkheid. Het plezier en succes ervaren van de internationale zakelijke reisbranche: als Franstalige Business Travel Consultant in het Global Team van VCK Travel zit je er midden in.

Wat biedt VCK Travel jou?

Wanneer je onderdeel uitmaakt van ons team, werk je bij een succesvolle onderneming, met mooie klanten die wereldwijde naamsbekendheid genieten. Daarnaast krijg je:

  • Een mooi salaris (max. €3.500 + evt. toeslagen);
  • 29 vakantiedagen;
  • Goede pensioenregeling.

Wat ga je doen als Franstalige Business Travel Consultant in het Global Team?

Als ervaren Business Travel Consultant adviseer jij in vloeiend Frans onze internationale klanten en handel je de reserveringen conform het reisbeleid van de klant af. Omdat jij de reisaanvragen die telefonisch of per e-mail binnenkomen van A tot Z verwerkt, zijn jouw werkzaamheden zeer divers en is geen enkele werkdag hetzelfde.
Niet alleen het boeken van vluchten of hotelkamers, maar ook treinreserveringen, visa, facturatie en kwaliteitscontroles behoren tot jouw takenpakket. Je bent accuraat, houd rekening met de specifieke wensen van de klant en de reiziger en streeft ernaar altijd net dat beetje extra service te verlenen. Wij zoeken jou als je aan elke reisaanvraag ook jouw Personal Touch kan toevoegen.

Over ons

VCK Travel maakt onderdeel uit van de Gray Dawes Group, en is een internationaal zakenreisbureau met vier kantoren in Nederland. Wij zijn een open bedrijf met een eerlijke en duidelijke communicatie naar klanten en medewerkers. The Personal Touch is onze basis, transparantie en integriteit in onze werkwijze staan boven alles. Maatwerk in onze dienstverlening vormt de rode draad in onze organisatie, ook intern.

Door het grote aantal verschillende functies binnen ons bedrijf zijn er volop kansen om jezelf te ontwikkelen. Ons goede HR-beleid draagt bij aan een fijne werkplek. Een jaarlijks kerstfeest, een gezellige BBQ en af en toe een borrel, zorgen voor een informele sfeer.

Jouw bagage

Als je over de volgende kennis en kunde beschikt, past deze vacature perfect bij jou:

  • Je beheerst de Nederlandse taal volledig en de Engelse en Franse taal in woord en geschrift op minimaal op B1 niveau;
  • Toeristische opleiding op MBO-niveau;
  • Minimaal 4 jaar werkervaring als Senior Business Travel Consultant;
  • Kennis van tarieven, reserveringssystemen en administratiesystemen;
  • Zelfstandig werken kan jij als de beste.

Interesse in deze vacature? Reageer dan snel!

Is deze functie als Franstalige Business Travel Consultant echt iets voor jou? Dan maken wij graag kennis met je! Alleen het opsturen van je cv is voldoende. Je kunt deze via het formulier hier rechts uploaden. We nemen binnen twee (werk)dagen contact met je op.

Contactpersoon

Nynke Kootstra

Mail: vactures@vcktravel.nl

Bel: 06 39 356 049

Bedankt voor je sollicitatie. We nemen zo spoedig mogelijk contact met je op!