Vacature Credit Controller

Voor onze financi√ęle afdeling zijn we op zoek naar een collega bij debiteurenbeheer. Het is een veelzijdige en verantwoordelijke functie, waarbij je veel contact hebt met klanten en collega‚Äôs en jij je vooral bezig houdt met het beperken en beheren van kredietrisico‚Äôs. Herken jij jezelf in deze vacature Credit Controller en ben je 4 tot 5 dagen per week beschikbaar? Dan komen we graag in contact met je.

Werken in een open en nuchtere omgeving, met voldoende kansen om jezelf te ontwikkelen! Mét de mogelijkheid om hybride te werken. Gezellig contact met collega’s en het plezier en succes ervaren van de zakelijke reisbranche: als Credit Controller bij VCK Travel zit je er midden in.

Wat biedt VCK Travel jou?

Een veelzijdige functie waarin VCK Travel vertrouwt op jouw kennis en kunde.
Daarnaast bieden wij:

 • Een marktconform salaris;
 • 29 vakantiedagen;
 • Goede pensioenregeling;
 • Volledige reiskosten vergoeding voor het openbaar vervoer;
 • Gratis parkeren voor de deur;
 • Een moderne werkplek die onze open cultuur weerspiegelt;
 • Hecht team met gezellige collega‚Äôs.

Wat ga je doen als Credit Controller?

In jouw rol als Credit Controller ben je verantwoordelijk voor een juiste en tijdige uitvoer van de bewaking van kredietrisico‚Äôs in de debiteurenportefeuille. Bij VCK Travel krijg je te maken met aansprekende klantnamen, zoals de overheid, gemeenten, retailers en vele andere grote corporate en maritieme bedrijven. Je monitort en bewaakt debiteurenposities, voert kredietwaardigheidsbeoordelingen uit, levert periodieke rapportages aan en bent verantwoordelijk voor het inzetten, uitvoeren en opvolgen van aanmaanacties en incassoprocedures. Uitdagingen die vragen om een nauwkeurige instelling en ook vaardigheden zoals assertiviteit, proactieve instelling en een analytisch vermogen. Je bent sociaal vaardig met jouw Personal Touch, kan uitstekend zelfstandig werken en bent oplossingsgericht. Je maakt jezelf onmisbaar, omdat je net dat beetje extra biedt. Je komt te werken op de afdeling financi√ęle administratie met zeven collega‚Äôs waar iedereen zijn eigen taak en specialisme heeft.

Over ons

VCK Travel is een Nederlands zakenreisbureau met vier kantoren verspreid over het land. Wij zijn een open bedrijf met een eerlijke en duidelijke communicatie naar klanten en medewerkers.
The Personal Touch is onze basis, transparantie en integriteit in onze werkwijze staan boven alles. Maatwerk in onze dienstverlening vormt de rode draad in onze organisatie, ook intern.

Door het grote aantal verschillende functies binnen ons bedrijf zijn er volop kansen om jezelf te ontwikkelen. Ons goede HR-beleid draagt bij aan een fijne werkplek. Een jaarlijks kerstfeest, een gezellige BBQ en af en toe een borrel, zorgen voor een informele sfeer. En wil je af en toe thuiswerken? Ook dat kan bij ons, omdat wij de werk-privé-balans belangrijk vinden.

Jouw bagage

Als je over de volgende kennis en kunde beschikt, past deze vacature Credit Controller perfect bij jou:

 • Afgeronde MBO opleiding in de richting administratie, of vergelijkbaar niveau;
 • Ervaring met debiteurenbeheer, bij voorkeur B2B;
 • Goede kennis van Microsoft Excel;
 • Een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal;
 • Ervaring met CreditManager of vergelijkbare debiteurensoftware is een pre;
 • Minimaal 4 werkdagen beschikbaar.

Interesse in deze vacature? Reageer dan snel!

Is deze functie als Credit Controller echt iets voor jou? Dan maken wij graag kennis met je! Geen ingewikkeld gedoe met brieven, alleen het opsturen van je cv is voldoende. Je kunt deze via het formulier hier rechts uploaden. We nemen binnen direct contact met je op.

Contactpersoon

Nynke Kootstra

Mail: vactures@vcktravel.nl

Bel: 06 39 356 049

Bedankt voor je sollicitatie. We nemen zo spoedig mogelijk contact met je op!