Corporate Event Manager

De afdeling Corporate Events houdt zich bezig met het op maat samenstellen, offreren en reserveren van (internationale) groepsreizen, meetings en events voor zakelijke groepen. Op deze afdeling staat er nog een super leuke en creatieve functie open, waarvoor wij iemand zoeken die zelfstandig de behoefte van onze klanten kan doorgronden en een passend voorstel kan schrijven.
Dit vraagt natuurlijk om specifieke kwaliteiten: iemand die oplossingsgericht en flexibel is, commercieel en daarbij ook communicatief sterk in woord en geschrift is. Herken jij jezelf hierin en kan jij aan iedere incentivereis- of eventaanvraag jouw Personal Touch toevoegen? Dan spreken we je graag.

Wat biedt VCK Travel jou?

Als Corporate Event Manager in ons team, werk je bij een succesvolle onderneming, met mooie klanten die wereldwijde naamsbekendheid genieten. Daarnaast krijg je:

  • Gratis parkeren voor de deur;
  • 29 vakantiedagen;
  • pensioenregeling;
  • dynamische en levendige werkplek;
  • Volledige reiskosten vergoeding voor het openbaar vervoer;
  • Een hecht team met gezellige collega’s

Wat ga je doen als Corporate Event Manager?

Voor onze zakelijke klanten ga je groepsreizen, -meetings en events van A tot Z organiseren. Hierbij moet de doelstelling van de klant voor de reis of meeting gehaald en zelfs overtroffen worden. Vanzelfsprekend komt in alles het unieke DNA van onze klant naar voren. Je bent ook verantwoordelijk voor de bijbehorende communicatieplannen en administratie.
De functie is zeer afwisselend en varieert van het ontwerpen en uitvoeren van op maat gemaakte groeps- of incentivereizen en meetings, intensief contact onderhouden met de opdrachtgever en waar nodig zelf begeleiden van de reis of evenement. Jij maakt met jouw Personal Touch ieder klantevent een onvergetelijk event.

Over ons

VCK Travel is een Nederlands zakenreisbureau met vier kantoren verspreid over het land. Wij zijn een open bedrijf met een eerlijke en duidelijke communicatie naar klanten en medewerkers. The Personal Touch is onze basis, transparantie en integriteit in onze werkwijze staan boven alles. Maatwerk in onze dienstverlening vormt de rode draad in onze organisatie, ook intern.

Door het grote aantal verschillende functies binnen ons bedrijf zijn er volop kansen om jezelf te ontwikkelen. Ons goede HR-beleid draagt bij aan een fijne werkplek. En wil je af en toe thuiswerken? Ook dat kan bij ons, omdat wij de werk-privé-balans belangrijk vinden.

Jouw bagage

Als je verder nog over de volgende kennis en kunde beschikt, past deze vacature perfect bij jou:

  • HBO opleiding in de richting van Vrijetijdsmanagement;
  • Organisatorisch en communicatief sterk;
  • Een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal.
  • Goede kennis van Microsoft Excel

Interesse in deze vacature? Reageer dan snel!

Is deze functie als Corporate Event Manager echt iets voor jou? Dan maken wij graag kennis met je! Alleen het opsturen van je cv is voldoende. Je kunt deze via het formulier hier rechts uploaden. We nemen direct contact met je op.

Contactpersoon

Nynke Kootstra

Mail: vactures@vcktravel.nl

Bel: 06 39 356 049

Bedankt voor je sollicitatie. We nemen zo spoedig mogelijk contact met je op!