Vacature Business Travel Consultant – Groepsreizen

Ben jij een ervaren Travel Consultant en hou jij ervan om complexe reizen te boeken voor groepen die kunnen bestaan uit wel 50 reizigers? Kun jij ervoor zorgen dat al deze reizigers gezamenlijk op deze zakenreis kunnen? Dan is een baan als parttime of fulltime Business Travel Consultant Groepsreizen bij VCK Travel perfect voor jou. Wij bieden een open, betrokken en nuchtere omgeving, waarbij er volop kansen zijn om je als travel consultant te ontwikkelen.

Onze klanten zijn corporate, maritieme en overheidsorganisaties. En ons klantenbestand blijft groeien! Wij zijn dan ook op zoek naar kandidaten die alles uit de kast halen om elke trip vlekkeloos te laten verlopen. En die daarbij moeiteloos een personal touch toevoegen aan iedere boeking. Past deze verantwoordelijke en afwisselende functie bij je? Dan komen wij graag met je in contact!

Wat biedt VCK Travel jou?

Wanneer je onderdeel uitmaakt van ons team, werk je bij een succesvolle onderneming, met mooie klanten die wereldwijde naamsbekendheid genieten. Daarnaast krijg je:

  • Een marktconform salaris
  • 29 vakantiedagen
  • Een pensioenregeling
  • Een dynamische en levendige werkplek in Den Haag
  • Een hecht team met gezellige collega’s

Wat ga je doen als Business Travel Consultant Groepsreizen?

Als Business Travel Consultant Groepsreizen ben je verantwoordelijk voor de aanvragen van groepsvliegtickets en hotelreserveringen voor groepen. Nauwkeurig werken is hierbij erg belangrijk, je wilt immers dat iedereen een optimale reiservaring heeft. Daarnaast bouw je een persoonlijke band op met je contactpersonen.

Dagelijks komen er reisaanvragen binnen, telefonisch en per e-mail. Deze verwerk je van A tot Z. Je werkzaamheden zijn dan ook heel afwisselend, geen enkele dag is hetzelfde. Dingen die tot je takenpakket behoren zijn bijvoorbeeld het boeken van vluchten en hotelkamers voor (grote) groepen, het maken van treinreserveringen en het regelen van visa, facturatie en kwaliteitscontroles.

Altijd net dat beetje extra service verlenen, daar streef je naar. Dat doe je natuurlijk niet alleen, maar samen met je collega’s. Je houdt rekening met alle wensen van de klant én de reiziger, en maakt door je hoogwaardige dienstverlening het verschil. Een gezonde dosis humor en optimisme kenmerken jou en je collega’s.

Over Ons

VCK Travel is een Nederlands zakenreisbureau met vier kantoren verspreid over het land. Wij zijn een open bedrijf met een eerlijke en duidelijke communicatie naar klanten en medewerkers. The Personal Touch is onze basis, transparantie en integriteit in onze werkwijze staan boven alles. Maatwerk in onze dienstverlening vormt de rode draad in onze organisatie, ook intern.

Door het grote aantal verschillende functies binnen ons bedrijf zijn er volop kansen om jezelf te ontwikkelen. Ons goede HR-beleid draagt bij aan een fijne werkplek. Een jaarlijks kerstfeest, een gezellige BBQ en af en toe een borrel, zorgen voor een collegiale sfeer. En wil je af en toe thuiswerken? Ook dat kan bij ons, omdat wij de werk-privé-balans belangrijk vinden.

Jouw bagage

Als je over de volgende kennis en kunde beschikt, past deze vacature Business Travel Consultant – Groepsreizen perfect bij jou:

  • Een toeristische opleiding op mbo-niveau;
  • Ervaring met het boeken van groepsreizen;
  • Kennis van tarieven, reserveringssystemen en administratiesystemen;
  • Een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal;
  • En je bent een team player die een persoonlijke band kan opbouwen met klanten en collega’s.

Interesse in deze vacature? Reageer dan snel!

Is deze functie als Business Travel Consultant – Groepsreizen echt iets voor jou? Dan maken wij graag kennis met je! Alleen het opsturen van je cv is voldoende. Je kunt deze via het formulier hier rechts uploaden. We nemen binnen twee (werk)dagen contact met je op.

Woon je te ver weg van ons kantoor in Den Haag, dan kan je ook bij één van onze andere kantoren solliciteren. Wil je 100% thuis werken? Dat kan!

Contactpersoon

Nikolien Bierma

Mail:vacatures@vcktravel.nl

Bel: 06 39 356 049

Solliciteer nu of laat je terug bellen

Bedankt voor je sollicitatie. We nemen zo spoedig mogelijk contact met je op!