Vacature Business Travel Consultant 24-uursdienst

In onze toegewijde dienstverlening staan wij 24 uur per dag, 7 dagen per week, klaar voor onze klanten die zakelijk op reis willen. Als versterking voor de 24-uursdienst zoeken wij Senior Business Travel Consultants die, als de kantoren om 18.00 uur sluiten, de klanten buiten de reguliere werktijden te woord kunnen staan en helpen met hun reisplannen. In deze functie werk je voornamelijk vanuit huis.

Werken in een open en nuchtere omgeving, met voldoende kansen om jezelf te ontwikkelen! Mét een hoge mate van zelfstandigheid en veel verantwoordelijkheid. Het plezier en succes ervaren van de zakelijke reisbranche: als Business Travel Consultant 24-uursdienst bij VCK Travel zit je er midden in.

Wat biedt VCK Travel jou?

Wanneer je onderdeel uitmaakt van ons team, werk je bij een succesvolle onderneming, met mooie klanten die wereldwijde naamsbekendheid genieten. Daarnaast krijg je:

  • Een marktconform salaris dat wordt aangevuld met een toeslag die boven de cao norm ligt;
  • 29 vakantiedagen;
  • Goede pensioenregeling.

Wat ga je doen als Business Travel Consultant 24-uursdienst?

Als ervaren Business Travel Consultant voor onze 24-uursdienst adviseer jij buiten de reguliere kantoortijden en in het weekend de klanten en handel je de reserveringen conform het reisbeleid van de klant af. Omdat jij de reisaanvragen die telefonisch of per e-mail binnenkomen van A tot Z verwerkt, zijn jouw werkzaamheden zeer divers en is geen enkele werkdag hetzelfde.
Niet alleen het boeken van vluchten of hotelkamers, maar ook treinreserveringen, visa, facturatie en kwaliteitscontroles behoren tot jouw takenpakket. Je bent accuraat, houd rekening met de specifieke wensen van de klant en de reiziger en streeft ernaar altijd net dat beetje extra service te verlenen. In deze functie werk je voornamelijk vanuit huis, waardoor een goede werkplek en een hoge mate van zelfstandig kunnen werken belangrijk zijn. Wij zoeken jou als je aan elke reisaanvraag ook jouw Personal Touch kan toevoegen.

Over ons

VCK Travel is een Nederlands zakenreisbureau met vier kantoren verspreid over het land. Wij zijn een open bedrijf met een eerlijke en duidelijke communicatie naar klanten en medewerkers. The Personal Touch is onze basis, transparantie en integriteit in onze werkwijze staan boven alles. Maatwerk in onze dienstverlening vormt de rode draad in onze organisatie, ook intern.

Door het grote aantal verschillende functies binnen ons bedrijf zijn er volop kansen om jezelf te ontwikkelen. Ons goede HR-beleid draagt bij aan een fijne werkplek. Een jaarlijks kerstfeest, een gezellige BBQ en af en toe een borrel, zorgen voor een informele sfeer. En wil je af en toe thuiswerken? Ook dat kan bij ons, omdat wij de werk-privé-balans belangrijk vinden.

Jouw bagage

Als je over de volgende kennis en kunde beschikt, past deze vacature perfect bij jou:

  • Toeristische opleiding op MBO-niveau;
  • Minimaal 4 jaar werkervaring als Senior Business Travel Consultant;
  • Kennis van tarieven, reserveringssystemen en administratiesystemen;
  • Een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal;
  • Zelfstandig werken kan jij als de beste.

Interesse in deze vacature? Reageer dan snel!

Is deze functie als Business Travel Consultant 24-uursdienst echt iets voor jou? Dan maken wij graag kennis met je! Alleen het opsturen van je cv is voldoende. Je kunt deze via het formulier hier rechts uploaden. We nemen binnen twee (werk)dagen contact met je op.

Contactpersoon

Nynke Kootstra

Mail: vactures@vcktravel.nl

Bel: 06 39 356 049

Bedankt voor je sollicitatie. We nemen zo spoedig mogelijk contact met je op!