Vacature Bidwriter

Het schrijven van winnende teksten voor aanbestedingen, daar ben je goed in! Als belangrijke schakel binnen ons bedrijf weet je de wensen van klanten feilloos te vertalen en complexe materie helder te verwoorden.

Ben jij die ervaren commerciële Bidwriter die klantvragen overtuigend kan beantwoorden? Dan zoeken wij jou! Werken in een open en nuchtere omgeving, met voldoende kansen om jezelf te ontwikkelen! Mét de mogelijkheid om vanuit huis te werken.
Gezellig contact met collega’s en het plezier en succes ervaren van de zakelijke reisbranche: als Bidwriter bij VCK Travel zit je er midden in.

Wat biedt VCK Travel jou?

Een veelzijdige functie waarin VCK Travel vertrouwt op jouw kennis en kunde. Daarnaast bieden wij:

 • Een marktconform salaris;
 • 29 vakantiedagen;
 • Goede pensioenregeling;
 • Volledige reiskosten vergoeding voor het openbaar vervoer;
 • Gratis parkeren voor de deur;
 • Een moderne werkplek die onze open cultuur weerspiegelt.

Wat ga je doen als Bidwriter

Als onze nieuwe Bidwriter zorg jij voor een correcte vertaling van klantwensen naar een overtuigend aanbod. Je zorgt voor het schrijven van een winnende, leverbare aanbieding namens VCK Travel op complexe opdrachten van de overheid én van commerciële bedrijven. Je weet de kracht van VCK Travel goed te verwoorden in pakkende teksten. Je doorgrondt de tender documentatie en bepaalt de structuur van ons aanbod, waarbij je rekening houdt met de voorgeschreven richtlijnen van de opdrachtgever. Je hebt contact met interne deskundigen, die je helpen om de noodzakelijke informatie te verzamelen voor de invulling van de klantwens. Daarmee weet je de lezer/beoordelaar met de juiste argumenten te overtuigen om voor VCK Travel te kiezen.

Geen dag is het zelfde in deze uitdagende functie. Jij kan op alle gespreksniveaus meepraten en met jouw winnaarsmentaliteit ben jij van toegevoegde waarde om tenders en aanbestedingen te winnen en onze positie in de markt te verstevigen.

Over ons

VCK Travel is een Nederlands zakenreisbureau met vier kantoren verspreid over het land. Wij zijn een open bedrijf met een eerlijke en duidelijke communicatie naar klanten en medewerkers.
The Personal Touch is onze basis, transparantie en integriteit in onze werkwijze staan boven alles. Maatwerk in onze dienstverlening vormt de rode draad in onze organisatie, ook intern.

Door het grote aantal verschillende functies binnen ons bedrijf zijn er volop kansen om jezelf te ontwikkelen. Ons goede HR-beleid draagt bij aan een fijne werkplek. Een jaarlijks kerstfeest, een gezellige BBQ en af en toe een borrel, zorgen voor een informele sfeer. En wil je af en toe thuiswerken? Ook dat kan bij ons, omdat wij de werk-privé-balans belangrijk vinden.

Jouw bagage

Als je over de volgende kennis en kunde beschikt, past de functie van Bidwriter perfect bij jou:

 • Afgeronde commerciële HBO opleiding, aangevuld met NIMA Sales A en B of vergelijkbare opleiding;
 • Minimaal 3 jaar werkervaring in vergelijkbare functie in de zakelijke dienstverlening;
 • Zeer goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal;
 • Ervaring binnen de reiswereld is een pre;
 • Minimaal 80% beschikbaar.

Interesse in deze vacature? Reageer dan snel!

Is deze functie als Bidwriter echt iets voor jou? Dan maken wij graag kennis met je! Alleen het opsturen van je cv is voldoende. Je kunt deze via het formulier hier rechts uploaden. We nemen binnen twee (werk)dagen contact met je op.

Contactpersoon

Nikolien Bierma

Mail:vacatures@vcktravel.nl

Bel: 06 39 356 049

Solliciteer nu of laat je terug bellen

Bedankt voor je sollicitatie. We nemen zo spoedig mogelijk contact met je op!