Vacature Back Office Medewerker

Voor onze afdeling Back Office zijn we op zoek naar een administratieve duizendpoot. Het gaat om een afwisselende functie met veel verantwoordelijkheden bij een dynamische organisatie in de zakelijke reisbranche. We zoeken dan ook geen starter, maar iemand met genoeg ervaring om van deze functie een succes te maken. Wil jij je collega’s ondersteunen en ben jij een ster in het afhandelen van administratieve taken? Voeg je ook nog eens moeiteloos een Personal Touch toe aan je werk? Dan maken we graag kennis met je!

Werken in een open en nuchtere omgeving, met voldoende kansen om jezelf te ontwikkelen! Mét de mogelijkheid om hybride te werken. Gezellig contact met collega’s en het plezier en succes ervaren van de zakelijke reisbranche: als parttime of fulltime Back Office Medewerker bij VCK Travel zit je er midden in.

Wat biedt VCK Travel jou?

Wanneer je onderdeel uitmaakt van ons team, werk je bij een succesvolle onderneming, met mooie klanten die wereldwijde naamsbekendheid genieten. Daarnaast krijg je:

 • Een marktconform salaris;
 • 29 vakantiedagen;
 • Goede pensioenregeling;
 • Een moderne werkplek die onze open cultuur weerspiegelt;
 • Volledige reiskosten vergoeding voor het openbaar vervoer;
 • Gratis parkeren voor de deur;
 • Een hecht team met gezellige collega’s.

Wat ga je doen als Back Office Medewerker?

Je gaat je voornamelijk bezig houden met de administratieve taken achter de reserveringen van onze klanten. Zo voer je profielen in ons ticket reserveringssysteem in, behandel je de facturatie en beantwoord je vragen van klanten die betrekking hebben op de facturatie. Je zorgt voor een gestroomlijnde en efficiënte administratieve afhandeling van zaken.

We zoeken iemand met ruime ervaring, die makkelijk orde schept binnen een hectische werkomgeving door overzicht te houden en alles strak te regelen. Daarnaast beschik je over goede communicatieve vaardigheden en een hoog verantwoordelijkheidsgevoel. Aan daadkracht ontbreekt het je niet. Je komt zelf met initiatieven en voelt feilloos aan waar je jouw collega’s kan ondersteunen. Je houdt van een gestructureerde werkwijze en bent accuraat, klantvriendelijk en een echte teamplayer.

Over ons

VCK Travel is een Nederlands zakenreisbureau met vier kantoren verspreid over het land. Wij zijn een open bedrijf met een eerlijke en duidelijke communicatie naar klanten en medewerkers. The Personal Touch is onze basis, transparantie en integriteit in onze werkwijze staan boven alles. Maatwerk in onze dienstverlening vormt de rode draad in onze organisatie, ook intern.

Door het grote aantal verschillende functies binnen ons bedrijf zijn er volop kansen om jezelf te ontwikkelen. Ons goede HR-beleid draagt bij aan een fijne werkplek. Een jaarlijks kerstfeest, een gezellige BBQ en af en toe een borrel, zorgen voor een informele sfeer. En wil je af en toe thuiswerken? Ook dat kan bij ons, omdat wij de werk-privé-balans belangrijk vinden.

Jouw bagage

Als je over de volgende kennis en kunde beschikt, past deze vacature perfect bij jou:

 • Afgeronde MBO-opleiding, bijvoorbeeld in een toeristische of administratieve richting;
 • Basiskennis van reserveringssystemen en administratiesystemen is een pré;
 • Een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal;
 • Minimaal 3 dagen per week beschikbaar.

Interesse in deze vacature? Reageer dan snel!

Is deze functie als Back Office Medewerker echt iets voor jou? Dan maken wij graag kennis met je! Alleen het opsturen van je cv is voldoende. Je kunt deze via het formulier hier rechts uploaden. We nemen binnen twee (werk)dagen contact met je op.

Contactpersoon

Nynke Kootstra

Mail: vactures@vcktravel.nl

Bel: 06 39 356 049

Bedankt voor je sollicitatie. We nemen zo spoedig mogelijk contact met je op!