Assistant Finance Manager

Voor onze financiële afdeling zijn we op zoek naar een besluitvaardige, proactieve en resultaat gerichte Assistant Finance Manager. Ben jij op zoek naar een nieuwe stap in jouw carrière? Voeg je ook nog eens moeiteloos een Personal Touch toe aan je werk? Dan maken we graag kennis met je!

Werken in een open en nuchtere omgeving, met volop kansen om jezelf te ontwikkelen! Mét de mogelijkheid om gedeeltelijk thuis te werken. Gezellig contact met collega’s en het plezier en succes ervaren van de zakelijke reisbranche: als parttime of fulltime Assistant Finance Manager bij VCK Travel maak je het mee.

Wat biedt VCK Travel jou?

Wanneer je onderdeel uitmaakt van ons finance team, werk je bij een succesvolle onderneming, met mooie klanten die wereldwijde naamsbekendheid genieten. Daarnaast krijg je:

 • Een marktconform salaris;
 • 29 vakantiedagen;
 • Goede pensioenregeling;
 • Een moderne werkplek die onze open cultuur weerspiegelt;
 • Volledige reiskosten vergoeding voor het openbaar vervoer;
 • Een hecht team met gezellige collega’s

Wat ga je doen als Assistant Finance Manager?

Als Assistant Finance Manager stuur je een team aan van vier financiële medewerkers en rapporteert aan de Manager Finance & Control. Naast het aansturen van het team en de verantwoordelijkheden die daarbij komen heb je ook uitvoerende taken. Je bent verantwoordelijk voor het opstellen van diverse rapportages rond maand- en jaarafsluiting, je screent nieuwe klanten, voer je controles uit en handel je administratieve problemen af. Daarnaast bewaak je de financiële en operationele processen en zorg je voor een juiste taakverdeling en taakuitvoering binnen het team.

Over ons

VCK Travel is een Nederlands zakenreisbureau met vier kantoren verspreid over het land. Wij zijn een open bedrijf met een eerlijke en duidelijke communicatie naar klanten en medewerkers. The Personal Touch is onze basis, transparantie en integriteit in onze werkwijze staan boven alles. Maatwerk in onze dienstverlening vormt de rode draad in onze organisatie, ook intern.

Door het grote aantal verschillende functies binnen ons bedrijf zijn er volop kansen om jezelf te ontwikkelen. Ons goede HR-beleid draagt bij aan een fijne werkplek. Een jaarlijks kerstfeest, een gezellige BBQ en af en toe een borrel, zorgen voor een informele sfeer. En wil je af en toe thuiswerken? Ook dat kan bij ons, omdat wij de werk-privé-balans belangrijk vinden.

Jouw bagage

Als je over de volgende kennis en kunde beschikt, past deze vacature perfect bij jou:

 • Een afgeronde HBO opleiding in een relevante richting zoals Financiële administratie of Bedrijfseconomie;
 • Minimaal 5 jaar ervaring in een financieel administratieve functie waarvan 1 jaar ervaring met het coachen van collega’s;
 • Ervaring met complexe administratieve processen binnen een (middel)grote organisatie of in de accountancy;
 • Affiniteit met Excel en BI tools;
 • Een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal.

Interesse in deze vacature? Reageer dan snel!

Is deze functie als Assitant Finance Manager echt iets voor jou? Dan maken wij graag kennis met je! Alleen het opsturen van je cv is voldoende. Je kunt deze via het formulier hier rechts uploaden. We nemen binnen twee (werk)dagen contact met je op.

Contactpersoon

Nynke Kootstra

Mail: Nynke.kootstra@vcktravel.nl

Bel: 06-393 560 49

Solliciteer nu of laat je terug bellen

Bedankt voor je sollicitatie. We nemen zo spoedig mogelijk contact met je op!