Vacature Applicatie Beheerder

Voor onze afdeling Customer Solutions zijn we op zoek naar een Application Specialist die de uitdaging aan durft te gaan om zich bezig te houden met het beheer en onderhoud van verschillende applicaties binnen VCK Travel. Spreekt dit je aan? Lees dan snel verder en solliciteer op deze interessant functie.

Jouw bagage

  • Een afgeronde, relevante opleiding op minimaal MBO-3 niveau;
  • Minimaal 2 jaar relevante werkervaring;
  • Een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal;

Wat wij te bieden hebben

  • Een marktconform salaris;
  • 29 vakantiedagen;
  • Een pensioenregeling;
  • Volledige reiskostenvergoeding voor het openbaar vervoer;
  • Een dynamische en levendige werkplek in Amsterdam;
  • Een hecht team met gezellige collega’s;
  • Thuiswerken + thuiswerkvergoeding mogelijk.

De functie en inhoud

Wij zijn op zoek naar een Application Specialist voor onze afdeling Customer Solutions in Amsterdam. Deze afdeling houdt zich bezig met beheer en onderhoud van verschillende applicaties binnen VCK Travel, denk hierbij aan diverse on- en offline boekingssystemen. Voor deze leuke en uitdagende functie zoeken wij iemand die het leuk vindt om zich in diverse systemen te verdiepen en om de (interne) klant te ondersteunen in het gebruik van deze systemen. Daarnaast heb je een proactieve houding en denk je graag mee hoe we onze applicaties nog beter op onze processen aan kunnen laten sluiten. Daarnaast werk je projectmatig nauw samen met andere afdelingen. Ben jij oplossingsgericht, accuraat en heb je technisch inzicht? Dan spreken we je graag!

Interesse in deze functie?

Bij ons geen ingewikkelde sollicitatiebrieven, voor ons is jouw CV voldoende. We nemen na ontvangst zo snel mogelijk contact met je op, uiterlijk binnen 2 (werk)dagen.

Over Ons

VCK Travel is een Nederlands zakenreisbureau met vier kantoren verspreid over het land. Wij zijn een open bedrijf met een eerlijke en duidelijke communicatie naar klanten en medewerkers. The Personal Touch is onze basis, transparantie en integriteit in onze werkwijze staan boven alles. Maatwerk in onze dienstverlening vormt de rode draad in onze organisatie, ook intern.

Door het grote aantal verschillende functies binnen ons bedrijf zijn er volop kansen om jezelf te ontwikkelen. Ons goede HR-beleid draagt bij aan een fijne werkplek. Op z'n tijd een borrel of een feest zorgen voor een collegiale sfeer. En wil je af en toe thuiswerken? Ook dat kan bij ons, omdat wij de werk-privé-balans belangrijk vinden.

Contactpersoon

Nynke Kootstra

Mail: vactures@vcktravel.nl

Bel: 06 39 356 049

Bedankt voor je sollicitatie. We nemen zo spoedig mogelijk contact met je op!