Accountmanager

Voor onze commerciële afdeling in Amsterdam zoeken wij een ervaren Accountmanager; iemand uit de zakenreisbranche die begrijpt wat klanten vragen.

Ben jij een deskundige Accountmanager die gelooft in het investeren in de relaties met de klant? Wordt jij blij van klantcontact en ben je de relatiebeheerder 2.0? Voeg je ook nog eens moeiteloos een Personal Touch toe aan je werk? Dan maken we graag kennis met je!

Werken in een uitdagende en nuchtere omgeving, met volop kansen om jezelf te ontwikkelen. Mét de mogelijkheid om gedeeltelijk thuis te werken. Gezellig contact met collega’s en het plezier en succes ervaren van de zakelijke reisbranche: als Accountmanager bij VCK Travel sta je er midden in.

Wat biedt VCK Travel jou?

Wanneer je onderdeel uitmaakt van ons account team, werk je bij een succesvolle onderneming, met mooie klanten die wereldwijde naamsbekendheid genieten. Daarnaast krijg je:

  • Een marktconform salaris;
  • 29 vakantiedagen;
  • Goede pensioenregeling;
  • Een moderne werkplek die onze open cultuur weerspiegelt;
  • Volledige reiskosten vergoeding voor het openbaar vervoer;
  • Een hecht team met gezellige collega’s

Wat ga je doen als Accountmanager?

In deze veelzijdige functie wordt jij ons nieuwe gezicht naar buiten toe. Intern wordt je de verbindende factor tussen de verschillende afdelingen en de aan jou toegewezen klanten. Het opbouwen en onderhouden van de klantrelatie, waarbij je structureel contact hebt met onze klanten, is jouw grootste doel als Accountmanager. Jij hebt een commerciële drive en kunt als geen ander de toegevoegde waarde van VCK Travel voor de klant in kaart brengen. Je maakt een analyse van het reis- en boekingsgedrag van de klant, bespreekt kansen en mogelijke besparingen, adviseert over reisbeleid en bent een sparringpartner over ontwikkelingen in de markt. Voor de klanten ben jij dé consultant die onze visie geeft op de toekomst van het zakenreizen en daar contracten op af sluit. Het is een rol met een grote zelfstandigheid en veel vrijheid, waarbij jouw gesprekspartners de secretaresses, travel managers en directies van de klanten zijn. Intern heb je veel contact met andere afdelingen waarbij je de connectie bent tussen operatie, techniek, administratie en de klant. Ook ben je een belangrijke schakel bij de implementatie van nieuwe klanten. Jij voegt met jouw Personal Touch echt iets toe aan het klantcontact.

Over ons

VCK Travel is een Nederlands zakenreisbureau met vier kantoren verspreid over het land. Wij zijn een open bedrijf met een eerlijke en duidelijke communicatie naar klanten en medewerkers. The Personal Touch is onze basis, transparantie en integriteit in onze werkwijze staan boven alles. Maatwerk in onze dienstverlening vormt de rode draad in onze organisatie, ook intern.

Door het grote aantal verschillende functies binnen ons bedrijf zijn er volop kansen om jezelf te ontwikkelen. Ons goede HR-beleid draagt bij aan een fijne werkplek. En wil je af en toe thuiswerken? Ook dat kan bij ons, omdat wij de werk-privé-balans belangrijk vinden.

Jouw bagage

Als je verder nog over de volgende kennis en kunde beschikt, past deze vacature perfect bij jou:

  • Een afgeronde HBO opleiding in een toeristische richting;
  • Ervaring binnen de zakelijke reisbranche;
  • 4 tot 5 dagen per week beschikbaar;
  • Een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal.

Interesse in deze vacature? Reageer dan snel!

Is deze functie als Accountmanager echt iets voor jou? Dan maken wij graag kennis met je! Alleen het opsturen van je cv is voldoende. Je kunt deze via het formulier hier rechts uploaden. We nemen binnen twee (werk)dagen contact met je op.

Contactpersoon

Nikolien Bierma

Mail:vacatures@vcktravel.nl

Bel: 06 39 356 049

Bedankt voor je sollicitatie. We nemen zo spoedig mogelijk contact met je op!