Vacature Accounting Employee

Wij zijn voor onze financiƫle afdeling op zoek naar een Accounting Employee.
Dit is een veelzijdige functie op de crediteurenadministratie waarbij je veel contact hebt met leveranciers en collegaā€™s. Wij zoeken een zelfstandige aanpakker die een forse dosis motivatie bezit. Herken jij jezelf in deze vacature en ben je fulltime of minimaal 4 dagen per week beschikbaar? Dan komen we graag in contact met je.

Wat biedt VCK Travel jou?

Wanneer je onderdeel uitmaakt van ons team, werk je bij een succesvolle onderneming, met mooie klanten die wereldwijde naamsbekendheid genieten. Daarnaast krijg je:

 • Marktconform salaris;
 • 29 vrije dagen;
 • Goede pensioenregeling;
 • Een moderne werkplek die onze open cultuur weerspiegelt;
 • Volledige reiskosten vergoeding voor het openbaar vervoer;
 • Gratis parkeren voor de deur;
 • Hecht team met gezellige collegaā€™s.

Wat ga je doen als accounting employee?

In jouw rol als Accounting Employee ben je verantwoordelijk voor een juiste en tijdige verwerking van financiƫle transacties en mutaties. Jij bent het aanspreekpunt voor leveranciers en je krijgt bij VCK Travel te maken met aansprekende leveranciers uit de luchtvaart en hotellerie.

Je verzorgt zelfstandig delen van administraties; verwerkt en codeert facturen in ons boekhoudpakket behandelt bank- en creditcardafschriften en bankopdrachten en ondersteunt andere afdelingen bij financiƫle afwikkelingen zoals de afdeling Corporate Events. Uitdagingen die vragen om een nauwkeurige administratief medewerker die ook beschikt over een proactieve en planmatige instelling.

Je bent sociaal vaardig, kan uitstekend zelfstandig werken en bent resultaat gericht. Je maakt jezelf onmisbaar, omdat je net dat beetje extra biedt. Je komt te werken in een team met zes collegaā€™s waar iedereen zijn eigen taak en specialisme heeft. Met een lach en natuurlijk de nodige humor pak jij iedere dag je werkzaamheden op.

Over Ons

VCK Travel is een Nederlands zakenreisbureau met vier kantoren verspreid over het land. Wij zijn een open bedrijf met eenĀ eerlijke en duidelijke communicatieĀ naar klanten en medewerkers. The Personal Touch is onze basis, transparantie en integriteit in onze werkwijze staan boven alles. Maatwerk in onze dienstverlening vormt de rode draad in onze organisatie, ook intern.

Door het grote aantal verschillende functies binnen ons bedrijf zijn er volop kansen om jezelf te ontwikkelen. Ons goede HR-beleid draagt bij aan een fijne werkplek. Een jaarlijks kerstfeest, een gezellige BBQ en af en toe een borrel, zorgen voor eenĀ informele sfeer. En wil je af en toe thuiswerken? Ook dat kan bij ons, omdat wij de werk-privĆ©-balans belangrijk vinden.

Jouw bagage

Als je over de volgende kennis en kunde beschikt, past deze accounting employee vacature perfect bij jou:

 • MBO opleiding in de richting van FinanciĆ«le administratie;
 • Ervaring met complexe administratieve processen binnen een (middel)grote organisatie is een prĆ©;
 • Goede kennis van de Nederlandse taal en Engelse taal;
 • Goede kennis van Microsoft Excel;
 • Minimaal 4 werkdagen beschikbaar.

Is deze functie als Accounting Employee echt iets voor jou?

Dan maken wij graag kennis met je! Alleen het opsturen van je cv is voldoende. Je kunt deze via het formulier hier rechts uploaden. We nemen binnen twee (werk)dagen contact met je op.

Contactpersoon

Nikolien Bierma

Mail:vacatures@vcktravel.nl

Bel: 06 39 356 049

Solliciteer nu of laat je terug bellen

Bedankt voor je sollicitatie. We nemen zo spoedig mogelijk contact met je op!