Vacature Accounting Employee

Voor een veelzijdige functie op de crediteurenadministratie waarbij je veel contact hebt met leveranciers en collega’s zijn we op zoek naar een zelfstandige aanpakker die een forse dosis motivatie bezit én minimaal 4 dagen per week beschikbaar is.

Werken in een open en nuchtere omgeving, met voldoende kansen om jezelf te ontwikkelen! Mét de mogelijkheid om hybride te werken. Gezellig contact met collega’s en het plezier en succes ervaren van de zakelijke reisbranche: als Accounting Employee bij VCK Travel zit je er midden in.

Wat biedt VCK Travel jou?

Een veelzijdige functie waarin VCK Travel vertrouwt op jouw kennis en kunde. Daarnaast bieden wij:

 • Een marktconform salaris;
 • 29 vakantiedagen;
 • Goede pensioenregeling;
 • Volledige reiskosten vergoeding voor het openbaar vervoer;
 • Gratis parkeren voor de deur;
 • Een moderne werkplek die onze open cultuur weerspiegelt;
 • Hecht team met gezellige collega’s.

Wat ga je doen als Accounting Employee?

In jouw rol als Accounting Employee ben je verantwoordelijk voor een juiste en tijdige verwerking van financiële transacties en mutaties. Jij bent het aanspreekpunt voor leveranciers en je krijgt bij VCK Travel te maken met aansprekende leveranciers uit de luchtvaart en hotellerie.

Je verzorgt zelfstandig delen van administraties; verwerkt en codeert facturen in ons boekhoudpakket behandelt bank- en creditcardafschriften en bankopdrachten en ondersteunt andere afdelingen bij financiële afwikkelingen zoals de afdeling Corporate Events. Kortom: uitdagingen die vragen om een nauwkeurige administratief medewerker die ook beschikt over een proactieve en planmatige instelling.

Je bent sociaal vaardig, kan uitstekend zelfstandig werken en bent resultaat gericht. Je maakt jezelf onmisbaar, omdat je net dat beetje extra biedt. Je komt te werken in een team met zes collega’s waar iedereen zijn eigen taak en specialisme heeft. Met een lach en natuurlijk de nodige humor pak jij iedere dag je werkzaamheden op.

Over ons

VCK Travel is een Nederlands zakenreisbureau met vier kantoren verspreid over het land. Wij zijn een open bedrijf met een eerlijke en duidelijke communicatie naar klanten en medewerkers.
The Personal Touch is onze basis, transparantie en integriteit in onze werkwijze staan boven alles. Maatwerk in onze dienstverlening vormt de rode draad in onze organisatie, ook intern.

Door het grote aantal verschillende functies binnen ons bedrijf zijn er volop kansen om jezelf te ontwikkelen. Ons goede HR-beleid draagt bij aan een fijne werkplek. Een jaarlijks kerstfeest, een gezellige BBQ en af en toe een borrel, zorgen voor een informele sfeer. En wil je af en toe thuiswerken? Ook dat kan bij ons, omdat wij de werk-privé-balans belangrijk vinden.

Jouw bagage

Als je over de volgende kennis en kunde beschikt, past deze accounting employee vacature perfect bij jou:

 • MBO opleiding in de richting van Financiële administratie;
 • Ervaring met complexe administratieve processen binnen een (middel)grote organisatie is een pre;
 • Goede kennis van Microsoft Excel;
 • Een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal;
 • Ervaring binnen de reiswereld is een pre.
 • Minimaal 4 werkdagen beschikbaar.

Interesse in deze vacature? Reageer dan snel!

Is deze functie als Accounting Employee echt iets voor jou? Dan maken wij graag kennis met je! Alleen het opsturen van je cv is voldoende. Je kunt deze via het formulier hier rechts uploaden. We nemen binnen twee (werk)dagen contact met je op.

Contactpersoon

Nynke Kootstra

Mail: Nynke.kootstra@vcktravel.nl

Bel: 06 39 356 049

Solliciteer nu of laat je terug bellen

Bedankt voor je sollicitatie. We nemen zo spoedig mogelijk contact met je op!