Stage vacatures (diverse locaties)

Ben je een opleiding aan het volgen en zoek je een leuk stagebedrijf? Bij VCK Travel ben je aan het goed adres! Wij zijn een erkend leerbedrijf en altijd op zoek naar nieuwe talenten die in ons dynamische bedrijf het beste uit zichzelf willen halen. Je komt terecht in een gepassioneerd team, een open cultuur en een gezonde werkomgeving. Uiteraard gaan wij ervoor om jou voldoende te inspireren om na jouw studie de weg richting onze organisatie nogmaals te vinden.

Wat biedt VCK Travel jou?

  • Begeleiding van reisprofessionals;
  • Goede bereikbaarheid met openbaar vervoer;
  • Een marktconforme stagevergoeding;
  • Volop doorgroei- en opleidingsmogelijkheden zodra je na je stage bij ons in dienst wilt komen;
  • Een uitdagende stageplek bij één van onze kantoren (Amsterdam, Den Haag, Gorinchem of Rotterdam).

Erkend leerbedrijf

Momenteel is VCK Travel een erkend leerbedrijf voor de onderstaande opleidingen. Doe je een andere opleiding en lijkt VCK Travel jou een leuk stagebedrijf? Laat het ons weten, want wij kunnen altijd kijken of er ook voor jouw opleiding een erkenning aangevraagd kan worden.

  • Leidinggevende travel & hospitality (25352) (4)
  • Zelfstandig medewerker travel & hospitality (25354) (3)

Over ons

VCK Travel is een Nederlands zakenreisbureau met vier kantoren verspreid over het land. Wij zijn een open bedrijf met een eerlijke en duidelijke communicatie naar klanten en medewerkers. The Personal Touch is onze basis, transparantie en integriteit in onze werkwijze staan boven alles. Maatwerk in onze dienstverlening vormt de rode draad in onze organisatie, ook intern.

Door het grote aantal verschillende functies binnen ons bedrijf zijn er volop kansen om jezelf te ontwikkelen. Ons goede HR-beleid draagt bij aan een fijne werkplek. Een jaarlijks kerstfeest, een gezellige BBQ en af en toe een borrel, zorgen voor een informele sfeer. En wil je af en toe thuiswerken? Ook dat kan bij ons, omdat wij de werk-privé-balans belangrijk vinden.

Interesse? Reageer dan snel!

Is deze stageplek echt iets voor jou? Dan maken wij graag kennis met je! Alleen het opsturen van je cv is voldoende. Je kunt deze via het formulier hier rechts uploaden. We nemen binnen twee (werk)dagen contact met je op.

Contactpersoon

Nynke Kootstra

Mail: vactures@vcktravel.nl

Bel: 06 39 356 049

Bedankt voor je sollicitatie. We nemen zo spoedig mogelijk contact met je op!