Vacature QHSE Coördinator

Heb jij ervaring met kwaliteits- en milieumanagementsystemen? En heb je kennis van de zakelijke reisbranche? Bij VCK Travel is een uitdagende rol beschikbaar als QHSE Coördinator. Lees meer over deze uitdagende functie in de top van het Nederlandse bedrijfsleven en solliciteer direct.

Wat ga je doen als QHSE Coördinator?

De QHSE Coördinator die wij zoeken is analytisch, accuraat en assertief. Je geeft leiding aan een klein team, werkt in een transparante organisatie en hebt korte lijnen met het management. Binnen deze functie heb je veel taken en verantwoordelijkheden. Je ben verantwoordelijk voor het up-to-date houden van handboeken en instructies, je stelt rapportages op en maakt analyses die gerelateerd zijn aan het kwaliteits- en milieumanagementsysteem. Daarnaast voer je de audits uit en waar nodig stuur je maatregelen bij die voorvloeien uit de audits. Je draagt zorg voor een gestructureerde, uniforme, consistente en efficiënte afhandeling van klachten.

Wat biedt VCK Travel jou?

Wanneer je onderdeel uitmaakt van ons team, werk je bij een succesvolle onderneming, met mooie klanten die wereldwijde naamsbekendheid genieten. Daarnaast krijg je:

 • Een marktconform salaris;
 • 29 vakantiedagen;
 • Een pensioenregeling;
 • Goede secundaire voorwaarden;
 • Een dynamische en levendige werkplek;
 • Een hecht team met gezellige collega’s.

Over Ons

VCK Travel is een Nederlands zakenreisbureau met vier kantoren verspreid over het land. Wij zijn een open bedrijf met een eerlijke en duidelijke communicatie naar klanten en medewerkers. The Personal Touch is onze basis, transparantie en integriteit in onze werkwijze staan boven alles. Maatwerk in onze dienstverlening vormt de rode draad in onze organisatie, ook intern.

Door het grote aantal verschillende functies binnen ons bedrijf zijn er volop kansen om jezelf te ontwikkelen. Ons goede HR-beleid draagt bij aan een fijne werkplek. Een jaarlijks kerstfeest, een gezellige BBQ en af en toe een borrel, zorgen voor een informele sfeer. En wil je af en toe thuiswerken? Ook dat kan bij ons, omdat wij de werk-privé-balans belangrijk vinden.

Jouw bagage

Als je over de volgende kennis en kunde beschikt, past deze vacature perfect bij jou:

 • Afgeronde MBO 4 opleiding in de richting van toerisme aangevuld met een opleiding QHSE/KAM medewerker;
 • Minimaal 3 jaar relevante werkervaring in een vergelijkbare functie;
 • Ervaring met werken met een CRM systeem
 • Kennis van milieu-, arbo en wet- en regelgeving
 • Zeer goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal
 • Beschikbaar voor minimaal 0.8 FTE

Interesse in deze vacature? Reageer dan snel!

Is deze functie als QHSE Coördinator echt iets voor jou? Dan maken wij graag kennis met je! Alleen het opsturen van je cv is voldoende. Je kunt deze via het formulier hier rechts uploaden. We nemen binnen twee (werk)dagen contact met je op.

Contactpersoon

Nynke Kootstra

Mail: vactures@vcktravel.nl

Bel: 06 39 356 049

Bedankt voor je sollicitatie. We nemen zo spoedig mogelijk contact met je op!