Vacature Informatiebeveiligings Coördinator

Heb jij ervaring met kwaliteit en informatiebeveiliging? En heb je kennis van de zakelijke reisbranche? Bij VCK Travel is een uitdagende rol beschikbaar als Informatiebeveiligings Coördinator. Lees meer over deze uitdagende functie in de top van het Nederlandse bedrijfsleven en solliciteer direct.

Wat ga je doen als Informatiebeveiligings Coördinator?

De Informatiebeveiligings Coördinator die wij zoeken is analytisch, accuraat en assertief. Je bent pragmatisch ingesteld, werkt in een transparante organisatie en hebt korte lijnen met het management. Daarnaast stuur je 2 medewerkers Klachtenafhandeling aan.

Binnen deze functie heb je veel taken en verantwoordelijkheden. Je bent verantwoordelijk voor het up-to-date houden van het managementsysteem op gebied van kwaliteit, informatiebeveiliging, privacy en bedrijfscontinuiteit. Je signaleert mogelijke risico’s, bewaakt de actualiteit van wet- en regelgeving en je maakt diverse analyses op gebied van kwaliteit en informatiebeveiliging. Daarnaast voer je interne audits uit en waar nodig stuur je maatregelen bij die voorvloeien uit de audits. Op gebied van klachten houd je zicht op een correcte afhandeling hiervan door de medewerkers Klachtenafhandeling. En last but not least geef je gevraagd en ongevraagd advies over bovengenoemde onderwerpen om te zorgen dat alle processen vlekkeloos verlopen.

Wat biedt VCK Travel jou?

Wanneer je onderdeel uitmaakt van ons team, werk je bij een succesvolle onderneming, met mooie klanten die wereldwijde naamsbekendheid genieten. Daarnaast krijg je:

 • Een marktconform salaris;
 • 29 vakantiedagen;
 • Een pensioenregeling;
 • Goede secundaire voorwaarden;
 • Een dynamische en levendige werkplek;
 • Een hecht team met gezellige collega’s.

Over Ons

VCK Travel is een Nederlands zakenreisbureau met vier kantoren verspreid over het land. Wij zijn een open bedrijf met een eerlijke en duidelijke communicatie naar klanten en medewerkers. The Personal Touch is onze basis, transparantie en integriteit in onze werkwijze staan boven alles. Maatwerk in onze dienstverlening vormt de rode draad in onze organisatie, ook intern.

Door het grote aantal verschillende functies binnen ons bedrijf zijn er volop kansen om jezelf te ontwikkelen. Ons goede HR-beleid draagt bij aan een fijne werkplek. Een jaarlijks kerstfeest, een gezellige BBQ en af en toe een borrel, zorgen voor een informele sfeer. En wil je af en toe thuiswerken? Ook dat kan bij ons, omdat wij de werk-privé-balans belangrijk vinden.

Jouw bagage

Als je over de volgende kennis en kunde beschikt, past deze vacature perfect bij jou:

 • Afgeronde HBO opleiding in administratieve, bedrijfskundige of toeristische richting;
 • Minimaal 5 jaar relevante werkervaring;
 • Kennis van ISO normen 9001, 22301, 27001 en 27701;
 • Kennis van/ervaring met het uitvoeren van audits;
 • Kennis van wet- en regelgeving (AVG);
 • Zeer goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal;
 • Beschikbaar voor minimaal 0.8 FTE;

Interesse in deze vacature? Reageer dan snel!

Is deze functie als Informatiebeveiligings Coördinator echt iets voor jou? Dan maken wij graag kennis met je! Alleen het opsturen van je cv is voldoende. Je kunt deze via het formulier hier rechts uploaden. We nemen binnen twee (werk)dagen contact met je op.

Contactpersoon

Nynke Kootstra

Mail: vactures@vcktravel.nl

Bel: 06 39 356 049

Bedankt voor je sollicitatie. We nemen zo spoedig mogelijk contact met je op!