Vacature Recruiter

De zakelijke reiswereld is volop in beweging, en daarom hebben wij iemand nodig die kan voorzien in onze groeiende behoefte aan personeel. We zoeken iemand die zich kan vastbijten in onze werving en selectie en die als geen ander mensen enthousiast kan maken, waardoor onze openstaande vacatures succesvol kunnen worden ingevuld.

Wij zijn op zoek naar een Recruiter die begrijpt dat het vinden van de juiste kandidaat voor een vacature een ware kunst is en deze kunst volledig beheerst.

Wat ga je doen als Recruiter?

Als Recruiter bij VCK Travel ben jij samen met de afdelingsmanagers verantwoordelijk voor het samenstellen van onze teams van Travel Consultants, het kloppende hart van onze zakenreisorganisatie. Maar ook als het gaat om een ervaren Applicatie Beheerder, een doorgewinterde Credit Controller of een schoolverlater die deel gaat nemen aan onze Travel Consultant Masterclass, jij weet ze allemaal te vinden en als geen ander enthousiast te maken om bij ons te komen werken. Jij zorgt dat niet alleen jouw agenda, maar ook de agenda van je collega's goed gevuld zijn met het spreken van potentiële werknemers, carrière beurzen en presentaties bij vakopleidingen.
Ook zorg je ervoor dat onze vacatureteksten perfect geschreven zijn en op onze eigen en externe kanalen en op alle sociale media te vinden zijn.
Daarmee houdt het voor jou niet op: tot het einde van hun proeftijd ben je verantwoordelijk voor de hele introductieperiode van onze nieuwe werknemers.

Kortom: een verantwoordelijke, zelfstandige functie in de zakenreisbranche waarin je meebouwt aan onze toekomst.

Wat bieden wij?

De vrijheid om deze functie naar jouw expertise in te vullen. Daarnaast bieden wij:

 • Een salaris dat afhankelijk is van jouw ervaring maar is max. €3.200,-;
 • 29 vakantiedagen;
 • De mogelijkheid tot hybride werken;
 • Deelname aan ons PROFIT programma met o.a. toegang tot een compleet mindfullness platform;
 • Volledige reiskostenvergoeding voor het openbaar vervoer;
 • Gratis parkeren voor de deur van kantoor Amsterdam.

Over VCK Travel

Wij zijn een Nederlands zakenreisbureau met vier kantoren verspreid over het land. Wij zijn een open bedrijf, met een eerlijke en duidelijke communicatie naar zowel klanten als medewerkers. The Personal Touch is onze basis en transparantie en integriteit in onze werkwijze staan boven alles. Maatwerk in onze dienstverlening vormt de rode draad in onze organisatie, ook intern.

Door het grote aantal verschillende functies binnen ons bedrijf zijn er veel kansen om jezelf te ontwikkelen. Ons goede HR-beleid draagt bij aan een fijne werkplek. Wij doen ons best om een collegiale sfeer te creëren. Een jaarlijks kerstfeest, een gezellige BBQ en af en toe een borrel dragen hieraan bij. En wil je een deel van de tijd thuiswerken ? Ook dat kan bij ons, omdat wij de werk-privé-balans belangrijk vinden.

Jouw bagage als Recruiter

Naast een pro actieve werkhouding neem je de volgende kennis en vaardigheden mee:

 • MBO+ werk- en denkniveau;
 • Minimaal een jaar ervaring als recruiter of meerdere jaren actief binnen de zakelijke reiswereld;
 • Een goede beheersing van de Nederlandse taal;
 • Kennis van recruitmenttools is een pré;
 • Beschikbaar voor minimaal 3 dagen per week.

Interesse? Reageer dan snel!

Is deze baan als Recruiter bij VCK Travel echt iets voor jou? Dan maken wij graag kennis met je! Alleen het opsturen van je cv is voldoende. Je kunt deze via het formulier hier rechts uploaden. We nemen direct contact met je op.

Contactpersoon

Nynke Kootstra

Mail: Nynke.kootstra@vcktravel.nl

Bel: 06 39 356 049

Bedankt voor je sollicitatie. We nemen zo spoedig mogelijk contact met je op!