Vacature Corporate Recruiter

Ter uitbereiding van het team zijn we op zoek naar een Corporate Recruiter. Denk jij dat jij deze vacature beter uit had kunnen zetten dan wij? Dan gaan wij graag het gesprek met je aan! Wij zoeken namelijk iemand die zich vastbijt in onze werving en selectie en als een jager onze openstaande vacatures in gaat vullen.

Wat bieden wij?

De vrijheid om deze functie naar jouw expertise in te vullen. Daarnaast bieden wij:

 • Een salaris dat afhankelijk is van jouw ervaring maar is max. €3.200,-;
 • 29 vakantiedagen;
 • De mogelijkheid tot hybride werken;
 • Deelname aan ons PROFIT programma met o.a. toegang tot een compleet mindfullness platform;
 • Volledige reiskostenvergoeding voor het openbaar vervoer;
 • Gratis parkeren voor de deur van kantoor Amsterdam.

Wat ga je doen als Corporate Recruiter?

Als corporate recruiter werk je in een HR team samen met 2 collega’s. Je wordt aangestuurd door de HR-Coördinator en ondersteund door een HR-Assistent. Je bent dagelijks gesprekken aan het voeren met potentiële werknemers, hiring managers en hebt contact met recruitmentbureaus. Daarnaast zorg jij dat onze vacatureteksten on point zijn en sta je bij beurzen en scholen om nieuw talent warm te maken voor onze organisatie.
Heb jij naast al dat werven en gesprekken voeren ook nog zin om ons kantoor op orde te houden? Heel fijn! Want het HR team is ook verantwoordelijk voor onze facilitaire taken. Dus start jij elke ochtend met een rondje door het kantoor om te kijken of alles nog op voorraad is en netjes is en maak je een gezellig praatje met collega’s.

Over VCK Travel

Wij zijn een Nederlands zakenreisbureau met vier kantoren verspreid over het land. Wij zijn een open bedrijf, met een eerlijke en duidelijke communicatie naar zowel klanten als medewerkers. The Personal Touch is onze basis en transparantie en integriteit in onze werkwijze staan boven alles. Maatwerk in onze dienstverlening vormt de rode draad in onze organisatie, ook intern.

Door het grote aantal verschillende functies binnen ons bedrijf zijn er veel kansen om jezelf te ontwikkelen. Ons goede HR-beleid draagt bij aan een fijne werkplek. Wij doen ons best om een collegiale sfeer te creëren. Een jaarlijks kerstfeest, een gezellige BBQ en af en toe een borrel dragen hieraan bij. En wil je een deel van de tijd thuiswerken ? Ook dat kan bij ons, omdat wij de werk-privé-balans belangrijk vinden.

Jouw bagage als Corporate Recruiter

Naast een pro actieve werkhouding neem je de volgende kennis en vaardigheden mee:

 • MBO+ werk- en denkniveau;
 • Minimaal een jaar ervaring als recruiter of meerdere jaren actief binnen de zakelijke reiswereld;
 • Een goede beheersing van de Nederlandse taal;
 • Kennis van recruitmenttools is een pré;
 • Beschikbaar voor minimaal 3 dagen per week.

Interesse? Reageer dan snel!

Is deze baan als Corporate Recruiter echt iets voor jou? Dan maken wij graag kennis met je! Alleen het opsturen van je cv is voldoende. Je kunt deze via het formulier hier rechts uploaden. We nemen direct contact met je op.

Contactpersoon

Nynke Kootstra

Mail: Nynke.kootstra@vcktravel.nl

Bel: 06 39 356 049

Bedankt voor je sollicitatie. We nemen zo spoedig mogelijk contact met je op!